|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:43 am
VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:45 am
VioLLeta HeeroX LP_PL Ej na tej stronce nie ma nic o tej twojej grze!!! heheh bo to strona serwera jedyna oficjalna jest po koreansku razz ale sluchaj sciagnij ja sobie naprawde warto i sam sie przekonasz co to za gra a ile masz lat Violu ? ja mam 19scie ale 7 sierpnia 20stka stare hmm....jak co mam na imie Madzia wink hihi ^^Vi... uważaj na tego gościa... on jest dziwny... bardzo dziwny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:45 am
revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:46 am
Kukus Vi... uważaj na tego gościa... on jest dziwny... bardzo dziwny a o co ooo chodzi? stare eee ide na GG to poklikamy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:47 am
Kukus VioLLeta HeeroX LP_PL Ej na tej stronce nie ma nic o tej twojej grze!!! heheh bo to strona serwera jedyna oficjalna jest po koreansku razz ale sluchaj sciagnij ja sobie naprawde warto i sam sie przekonasz co to za gra a ile masz lat Violu ? ja mam 19scie ale 7 sierpnia 20stka stare hmm....jak co mam na imie Madzia wink hihi ^^Vi... uważaj na tego gościa... on jest dziwny... bardzo dziwny Hym..zaistniala nie jasnosc! Na ktorego?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:48 am
LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ja nie lubie Yo Yol siema NAra Elo eee brrr stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:49 am
LP_PL Kukus VioLLeta HeeroX LP_PL Ej na tej stronce nie ma nic o tej twojej grze!!! heheh bo to strona serwera jedyna oficjalna jest po koreansku razz ale sluchaj sciagnij ja sobie naprawde warto i sam sie przekonasz co to za gra a ile masz lat Violu ? ja mam 19scie ale 7 sierpnia 20stka stare hmm....jak co mam na imie Madzia wink hihi ^^Vi... uważaj na tego gościa... on jest dziwny... bardzo dziwny Hym..zaistniala nie jasnosc! Na ktorego?? sweatdrop miałem na myśli Heero... ale zasadniczo i na ciebie warto uważać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:49 am
VioLLeta LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ja nie lubie Yo Yol siema NAra Elo eee brrr stressed elo yo zioooooom xp .. feeeee xd xd xd ... nie lubiu ziomoow.. ziomy zle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:51 am
Lethiel VioLLeta LP_PL revcat VioLLeta Witaj Revcat ^^ *kiwa lapka i sie usmiecha do niego* 4laugh witam witam *podchodzi i podaje lapke* A nie mozna po prosty Yo, czy cos w tym stylu??(pomyslec, ze to dorosli..........yyyyyy) gonk ja nie lubie Yo Yol siema NAra Elo eee brrr stressed elo yo zioooooom xp .. feeeee xd xd xd ... nie lubiu ziomoow.. ziomy zle xd "moje JOŁ nie jest twoim ELO" <- cytat ze znajomej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus LP_PL Kukus VioLLeta HeeroX LP_PL Ej na tej stronce nie ma nic o tej twojej grze!!! heheh bo to strona serwera jedyna oficjalna jest po koreansku razz ale sluchaj sciagnij ja sobie naprawde warto i sam sie przekonasz co to za gra a ile masz lat Violu ? ja mam 19scie ale 7 sierpnia 20stka stare hmm....jak co mam na imie Madzia wink hihi ^^Vi... uważaj na tego gościa... on jest dziwny... bardzo dziwny Hym..zaistniala nie jasnosc! Na ktorego?? sweatdrop miałem na myśli Heero... ale zasadniczo i na ciebie warto uważać... Hehe *przytakuje* wink [Kukus: a do 5 (słownie: pięciu) liczyć umiesz?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o Kukusik !! xd *sok na niego* witaj blaugh whee *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:52 am
Lethiel elo yo zioooooom xp .. feeeee xd xd xd ... nie lubiu ziomoow.. ziomy zle xd *bije brawa* uuuuuhuhuuhuhuhh ^^ Lethi kochana ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:53 am
VioLLeta Lethiel elo yo zioooooom xp .. feeeee xd xd xd ... nie lubiu ziomoow.. ziomy zle xd *bije brawa* uuuuuhuhuuhuhuhh ^^ Lethi kochana ^^ 4laugh *mowi glosno: UUUUUUUUUUuuuuuuuuu* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:54 am
LP_PL *mowi glosno: UUUUUUUUUUuuuuuuuuu* blaugh no co? ^^ do starszych trzeba z szacunkiem blaugh a nie jakies yo yo ee co to jest? blaugh gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:54 am
VioLLeta Lethiel elo yo zioooooom xp .. feeeee xd xd xd ... nie lubiu ziomoow.. ziomy zle xd *bije brawa* uuuuuhuhuuhuhuhh ^^ Lethi kochana ^^ 4laugh O.o ... yay !! xd whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|