|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:04 pm
Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:05 pm
BeeWolf Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona ! jak by to przez gai'je rozpowrzechnić..to może ( 80.000 podpisów, to już było by coś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon mi tez pierwsza czesc sie nie podobala wiec jej nie przeczytalam ale pozniej przeczytalam druga czesc i zachwycilam sie ta ksiazka do dzis przeczytalam juz wszystkie piec czesci O! Brać przykład z koleżanki!! Avsko Lina!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak BeeWolf Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona ! jak by to przez gai'je rozpowrzechnić..to może ( 80.000 podpisów, to już było by coś) wątpie żęby tyle osub z gai się podpisało..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:07 pm
BeeWolf Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona ! wiesz nie czytalem nie ogladalem (oprocz jednego filmu po niemiecku xp ) ale jak to jest takie wspaniale jak mowia to jeden film tego nie zabije wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak BeeWolf Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona ! jak by to przez gai'je rozpowrzechnić..to może ( 80.000 podpisów, to już było by coś) To jeszcze nic , zrobienie samej petycji na Gai niewiele zdziała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak BeeWolf Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona ! jak by to przez gai'je rozpowrzechnić..to może ( 80.000 podpisów, to już było by coś) Mozliwe .... i rozsyłac po innych forach ..itd ...! to moze coś sie zdziałą ..tylko kto sie podejmnie ... napisania !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! O czym mowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:08 pm
musze juz isc bo za minute zaczyna sie FUSHIGI YUGI papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Labudziak BeeWolf Uber.Zer0 Grrrr..... i we mnie krew się burzy gdy widzę te kretyńskie koncepty stressed Zastanawiam się czy nie rozpocząć petycji do Gainaxu , bo jeżeli TAK ma być przedstawiony Evangelion światu , to... no to dobra zecz petycja ..ale musiało by sie pod nie wiesz ilu ludzi podpisac ..ohoho oni zabija Evangeliona ! jak by to przez gai'je rozpowrzechnić..to może ( 80.000 podpisów, to już było by coś) wątpie żęby tyle osub z gai się podpisało.. są jeszcze inne takie masowe fora.. heh.....tylko trzeba znać anglika...... i rozgłościć w internecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon musze juz isc bo za minute zaczyna sie FUSHIGI YUGI papa Do zobaczenia Melania, i Witaj czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|