|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:15 am
HeeroX moje wakacje bede mial bardzo pracowite najpier przyjazd kuzyna :/ a potem cos przyjemniejszego trzy tygodnie z moja dziewczyna smile a pytanie coz czy ktos z tad gra w Ragnarok ? nie..ale co do tego ...moj kumpel robi taka impreze ^^ i tak ja o ile pamietam dobrze nazwal blaugh bodajze w czerwcu...5 dni? ..nie wiem wypad pod namioty...i takie tam...eehz...zastanawiam sie czy jechac czy nie blaugh sporo ludzi ma byc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:16 am
HeeroX moje wakacje bede mial bardzo pracowite najpier przyjazd kuzyna :/ a potem cos przyjemniejszego trzy tygodnie z moja dziewczyna smile a pytanie coz czy ktos z tad gra w Ragnarok ? Jabys powiedzial co to za gra to moze bym gral wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:16 am
LP_PL HeeroX moje wakacje bede mial bardzo pracowite najpier przyjazd kuzyna :/ a potem cos przyjemniejszego trzy tygodnie z moja dziewczyna smile a pytanie coz czy ktos z tad gra w Ragnarok ? Jabys powiedzial co to za gra to moze bym gral wink ladnie wygladam? xd ok ide sie umyc w pizamce jeszcze jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:17 am
VioLLeta LP_PL VioLLeta HeeroX spoko spoko nie takie rzeczy sie widzialo *usmiecha sie cieplo do niej* hej LP mam nadzieje ze i nie galerie ? stare Co tam u Ciebie? ^^Galerie to moze nie, ale taki albumik na zywo wink blaugh sweatdrop ........LP o czym ty mowisz? ... stare blaugh O zyciu malenka wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:17 am
VioLLeta LP_PL HeeroX moje wakacje bede mial bardzo pracowite najpier przyjazd kuzyna :/ a potem cos przyjemniejszego trzy tygodnie z moja dziewczyna smile a pytanie coz czy ktos z tad gra w Ragnarok ? Jabys powiedzial co to za gra to moze bym gral wink ladnie wygladam? xd ok ide sie umyc w pizamce jeszcze jestem blaugh ja tez XD kurcze nie Slyszales o Ragnarok ? hmm czekaj jak wynajde strone to ci podam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:18 am
LP_PL O zyciu malenka wink blaugh eeh a juz myslalam ze o mej galerrii stare blaugh stressed ok zaraz wroce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:19 am
VioLLeta LP_PL HeeroX moje wakacje bede mial bardzo pracowite najpier przyjazd kuzyna :/ a potem cos przyjemniejszego trzy tygodnie z moja dziewczyna smile a pytanie coz czy ktos z tad gra w Ragnarok ? Jabys powiedzial co to za gra to moze bym gral wink ladnie wygladam? xd ok ide sie umyc w pizamce jeszcze jestem blaugh *LP_PL podchodzi i zrywa pizamke* juz w nie niej nie jestes!!! wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:20 am
macie www.drt.prv.pl strona polskiego serwera gry i opis jak sciagnac to smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:22 am
LP_PL *LP_PL podchodzi i zrywa pizamke* juz w nie niej nie jestes!!! wink blaugh zbokul blaugh *szybko biegnie do lazienki i sie zamyka w niej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:22 am
HeeroX macie www.drt.prv.pl strona polskiego serwera gry i opis jak sciagnac to smile Thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:23 am
VioLLeta LP_PL *LP_PL podchodzi i zrywa pizamke* juz w nie niej nie jestes!!! wink blaugh zbokul blaugh *szybko biegnie do lazienki i sie zamyka w niej blaugh *a LP_PL czeka na nia w lazience, az zapali swiatlo!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:24 am
LP_PL VioLLeta LP_PL *LP_PL podchodzi i zrywa pizamke* juz w nie niej nie jestes!!! wink blaugh zbokul blaugh *szybko biegnie do lazienki i sie zamyka w niej blaugh *a LP_PL czeka na nia w lazience, az zapali swiatlo!!!* *wrrr....Vi bierze recznik mokry zawiniety i uderza go w twarz blaugh a kysz a kysz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:25 am
ehh dzieci dzieci *mowi cicho biorac z lodowki cole i siadajac na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:27 am
VioLLeta LP_PL VioLLeta LP_PL *LP_PL podchodzi i zrywa pizamke* juz w nie niej nie jestes!!! wink blaugh zbokul blaugh *szybko biegnie do lazienki i sie zamyka w niej blaugh *a LP_PL czeka na nia w lazience, az zapali swiatlo!!!* *wrrr....Vi bierze recznik mokry zawiniety i uderza go w twarz blaugh a kysz a kysz* *Lecz nie wiedziala, ze jej recznik to cos innego...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:27 am
HeeroX ehh dzieci dzieci *mowi cicho biorac z lodowki cole i siadajac na kanapie* ja nie dzieciak ...mam wiecej latek niz Ci sie wydaje ^^ ok ide do tej lazienki....trzymaj tu LP`ego ok? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|