|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:55 am
Cze! Zaduzo to nas tu nie ma! Widze ze zmienilas struj,hym.......wyszlo na dobre blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:56 am
LP_PL Cze! Zaduzo to nas tu nie ma! Widze ze zmienilas struj,hym.......wyszlo na dobre blaugh wink kupuje spodnice czekaj musze zarobic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:59 am
VioLLeta LP_PL Cze! Zaduzo to nas tu nie ma! Widze ze zmienilas struj,hym.......wyszlo na dobre blaugh wink kupuje spodnice czekaj musze zarobic blaugh A ja mam ubranie, ale co mi po nim jak i tak zalozyc nie moge!!! crying gonk sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:00 am
LP_PL VioLLeta LP_PL Cze! Zaduzo to nas tu nie ma! Widze ze zmienilas struj,hym.......wyszlo na dobre blaugh wink kupuje spodnice czekaj musze zarobic blaugh A ja mam ubranie, ale co mi po nim jak i tak zalozyc nie moge!!! crying gonk sad tez mam problemy tam z ubieraniem sie ale spoko daje rade ^^ nie placz *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:04 am
dobry dzien wszystkim smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:05 am
HeeroX dobry dzien wszystkim smile Wita ^^ *kiwa lapka* yy prosze sie na mnie nie patrzec ....kupuje spodniczke.... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:05 am
HeeroX dobry dzien wszystkim smile Cze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:06 am
VioLLeta HeeroX dobry dzien wszystkim smile Wita ^^ *kiwa lapka* yy prosze sie na mnie nie patrzec ....kupuje spodniczke.... redface spoko spoko nie takie rzeczy sie widzialo *usmiecha sie cieplo do niej* hej LP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:08 am
HeeroX spoko spoko nie takie rzeczy sie widzialo *usmiecha sie cieplo do niej* hej LP mam nadzieje ze i nie galerie ? stare Co tam u Ciebie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:10 am
u mnie ok zostalem dzisiaj w domu razz w kazdem razie mam takie pytanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:11 am
HeeroX u mnie ok zostalem dzisiaj w domu razz w kazdem razie mam takie pytanie jakie pytanie? nieczaje? blaugh u mnienudy ^^ mam wakacje eehz stare jak narazie nudne chyba wakacje stare hmm...no coz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:11 am
VioLLeta HeeroX spoko spoko nie takie rzeczy sie widzialo *usmiecha sie cieplo do niej* hej LP mam nadzieje ze i nie galerie ? stare Co tam u Ciebie? ^^Galerie to moze nie, ale taki albumik na zywo wink blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:12 am
LP_PL VioLLeta HeeroX spoko spoko nie takie rzeczy sie widzialo *usmiecha sie cieplo do niej* hej LP mam nadzieje ze i nie galerie ? stare Co tam u Ciebie? ^^Galerie to moze nie, ale taki albumik na zywo wink blaugh sweatdrop ........LP o czym ty mowisz? ... stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 2:13 am
moje wakacje bede mial bardzo pracowite najpier przyjazd kuzyna :/ a potem cos przyjemniejszego trzy tygodnie z moja dziewczyna smile a pytanie coz czy ktos z tad gra w Ragnarok ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|