|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:09 pm
ok ja zmykusiam lulu no powiedzmy lulu....slodkich snowek kochani ^^ hmmm....*przytula wszystkich naraz xp a Vykk`a...caluje w polik* redface oks...do jutraa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:09 pm
Kurde... co to za bal przebierancow? eek Ozz jakiegos bravehearta odwala xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:10 pm
*i zycie na gildi zamarlo spovite slodka melodia szczoorzych trab *
dobra to i ja idu xd Dobrej Nocy i Pomyslynch Lovov Lodzie 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:11 pm
]Goth bless[ Kurde... co to za bal przebierancow? eek Ozz jakiegos bravehearta odwala xd ... ja jestem jaskiniowcem... poluje na mamuta... a w kietce mi sie lawtiej biega i jajka sie chlodza lepiej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:12 pm
VioLLeta ok ja zmykusiam lulu no powiedzmy lulu....slodkich snowek kochani ^^ hmmm....*przytula wszystkich naraz xp a Vykk`a...caluje w polik* redface oks...do jutraa ^^ pa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:14 pm
VioLLeta ok ja zmykusiam lulu no powiedzmy lulu....slodkich snowek kochani ^^ hmmm....*przytula wszystkich naraz xp a Vykk`a...caluje w polik* redface oks...do jutraa ^^ ja sie pozegnam na gg ...wole nie tak przy ludziach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:27 pm
*rozpala ognisko na srodku pokoju i siada przy nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:33 pm
Ozzwald *rozpala ognisko na srodku pokoju i siada przy nim* *staje nad dogasającym ogniskiem i sika na nie i przy okazji Ozzwalda* nie spać... łykać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:04 pm
...łaa... ...ja zaraz do budy... ... ...no to narazie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:47 pm
witam........ *rozglada sie po pokoju siada w fotelu i zaczyna pic kawe* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:51 pm
Yo ziomki! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:59 pm
LP_PL Yo ziomki! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY?! Wiesz na gaii tak bywa ze sa Errory 3nodding ........... nie ma sie co przejmowac bo napewno w niedługim czasie to naprawią wink tak wogule witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:09 am
Falcone LP_PL Yo ziomki! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY?! Wiesz na gaii tak bywa ze sa Errory 3nodding ........... nie ma sie co przejmowac bo napewno w niedługim czasie to naprawią wink tak wogule witam No cze, ale jak na zlosc, gdy kupilem sobie ubranie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:11 am
LP_PL Falcone LP_PL Yo ziomki! Czy ktos wie kiedy sie skoncza te cholerne ERRORY?! Wiesz na gaii tak bywa ze sa Errory 3nodding ........... nie ma sie co przejmowac bo napewno w niedługim czasie to naprawią wink tak wogule witam No cze, ale jak na zlosc, gdy kupilem sobie ubranie crying poczekasz troche ............. trudno sie mowi .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|