|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:52 pm
Lethiel Ozzwald Azram Ozzwald oo widze ze masz uzyteczna bran.. moze mi pomozesz w polowaniu na mamuta ktory gdzies sie tu czai... ninja Muahahahah !!! twisted UNGA Mamuta !! scream ninja juz od godziny go tropie... pod fotelem nie ma.. za szafa tez... w ogrodzie tyz go nie ma... UGABUGA! scream ninja *wskazooje lapką dziwnie zapchana lodoowke* lodoovka.... eek .taaak... podstepne Mamooty.... scream ale one sa bardzo podstepne.... wiec moze *patshy na zyrandol* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:53 pm
eee zgapka + sushi=mala aktywnosc na gaii
w tle 3doors down"here without you" whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:53 pm
Lethiel Ozzwald Azram Ozzwald oo widze ze masz uzyteczna bran.. moze mi pomozesz w polowaniu na mamuta ktory gdzies sie tu czai... ninja Muahahahah !!! twisted UNGA Mamuta !! scream ninja juz od godziny go tropie... pod fotelem nie ma.. za szafa tez... w ogrodzie tyz go nie ma... UGABUGA! scream ninja *wskazooje lapką dziwnie zapchana lodoowke* *podchodzi na paluszkach do lodowki podnosi jedna reka pale do gury a druga otwiera dzwi lodowki.. nim sie swiatlo zapalilo uderza... slychac brzek tluczonego szkla* crying zapomnialem ze lodowka byla zapchana moimi browarami... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:54 pm
Azram Lethiel Ozzwald Azram Ozzwald oo widze ze masz uzyteczna bran.. moze mi pomozesz w polowaniu na mamuta ktory gdzies sie tu czai... ninja Muahahahah !!! twisted UNGA Mamuta !! scream ninja juz od godziny go tropie... pod fotelem nie ma.. za szafa tez... w ogrodzie tyz go nie ma... UGABUGA! scream ninja *wskazooje lapką dziwnie zapchana lodoowke* lodoovka.... eek .taaak... podstepne Mamooty.... scream ale one sa bardzo podstepne.... wiec moze *patshy na zyrandol* eek miedzy scianami jest dziwne 4 metrowe zgrubienie, hmmhmh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:56 pm
o 12 jush mnie nie ma.. wiec branoc wam whee wink
*przekopooje sie przez brode Azrama* ;* ;* ;* heart branoć moje kochanie whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual miedzy scianami jest dziwne 4 metrowe zgrubienie, hmmhmh neee to tylko szczury !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel o 12 jush mnie nie ma.. wiec branoc wam whee wink *przekopooje sie przez brode Azrama* ;* ;* ;* heart branoć moje kochanie whee heart papatki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:57 pm
Azram Ozual miedzy scianami jest dziwne 4 metrowe zgrubienie, hmmhmh neee to tylko szczury !! blaugh czemu te szczury trabia????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:59 pm
Lethiel o 12 jush mnie nie ma.. wiec branoc wam whee wink *przekopooje sie przez brode Azrama* ;* ;* ;* heart branoć moje kochanie whee heart ;* ;* ;* heart slip łel maj dir xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:00 pm
Ozual Azram Ozual miedzy scianami jest dziwne 4 metrowe zgrubienie, hmmhmh neee to tylko szczury !! blaugh czemu te szczury trabia???????? Moze maja trabki ... eek wstretne zboczence !! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:01 pm
Ozual Azram Ozual miedzy scianami jest dziwne 4 metrowe zgrubienie, hmmhmh neee to tylko szczury !! blaugh czemu te szczury trabia???????? trzeba by sie ich spytac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:01 pm
dobranoc alles, ide odplynac do krainy wiecznych lowow na mamuty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:02 pm
Vykk Lethiel o 12 jush mnie nie ma.. wiec branoc wam whee wink *przekopooje sie przez brode Azrama* ;* ;* ;* heart branoć moje kochanie whee heart papatki... papasie sliczna ^^ slodkich snoweeek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:03 pm
Ozual dobranoc alles, ide odplynac do krainy wiecznych lowow na mamuty wink Jezu eek poshedl sie zabic !! xd narazie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:03 pm
Ozual dobranoc alles, ide odplynac do krainy wiecznych lowow na mamuty wink to co ty bedziesz palic przed snem... wink dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|