|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:33 pm
revcat Ozzwald bo pewnie wrog go pojmal i probuje teraz go s**c by ten wyjawil wszystkie sekrety dotyczace Ruskich Partyzantow.... opcy nie da sie wrogowi!!! musimy go odbic! naszego towarzysza broni! szturm na wrogoow !!!! scream nie oddamy im kochanego opcoosia !!!! whee whee whee domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:33 pm
Lethiel O.o ... mraaaaaa 4laugh whee 4laugh *skok na Jas* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:34 pm
LP_PL Odpuszcze, ale dziwie sie, ze inni sie opanowali!!! niby po co jeszcze wiecej osob mialo by sie w to mieszac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:34 pm
Lethiel mraaaaaauuurrrrr... heart :> w końcu przebiles sie przez sushi 4laugh *skok na niego* *przewraca* mraaaaa :> ;* heart *przytuuuuuul* ;* heart jakos sie udalo ale dziesieciokrotne odsvieshanie strony mnie nie bavi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:35 pm
LP_PL Odpuszcze, ale dziwie sie, ze inni sie opanowali!!! hm.. nabralismy wprawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:36 pm
Azram Lethiel mraaaaaauuurrrrr... heart :> w końcu przebiles sie przez sushi 4laugh *skok na niego* *przewraca* mraaaaa :> ;* heart *przytuuuuuul* ;* heart jakos sie udalo ale dziesieciokrotne odsvieshanie strony mnie nie bavi xp heh.. no cos ty wink *spogląda na wytarty klawish F5* sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:37 pm
Vykk hejka..tego pana tez dawno nie widzialem xp heh zadko byvam xd ale fajnie ze mnie pamietash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:37 pm
Ej jak sie logujecie po raz pierwszy to tam jest "reffered by" , o co tam chodzi, bo kolezanka chce sie zalogowac, a ja nie pamietam! Ludzie pomozcie!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:38 pm
Azram Vykk hejka..tego pana tez dawno nie widzialem xp heh zadko byvam xd ale fajnie ze mnie pamietash xd tja.. szczegoolnie ze s ta brodą jestes.. uh.. nie do poznania sweatdrop zdeeeejmij to gonk crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:39 pm
LP_PL Ej jak sie logujecie po raz pierwszy to tam jest "reffered by" , o co tam chodzi, bo kolezanka chce sie zalogowac, a ja nie pamietam! Ludzie pomozcie!!! gonk tego nie trzeba wypelniać xp to jest cos w stylu polecany przez.. wpish tam swooj nick 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:42 pm
Lethiel tja.. szczegoolnie ze s ta brodą jestes.. uh.. nie do poznania sweatdrop zdeeeejmij to gonk crying xd o co Ci chodzi ?? xd to jest wizja "Tajemniczego Milosnika Kotov" xd a tak zamaskovany bo nie wszyscy potrafia zrozoomiec milosc czlovieka do kota... sad sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:42 pm
Lethiel LP_PL Ej jak sie logujecie po raz pierwszy to tam jest "reffered by" , o co tam chodzi, bo kolezanka chce sie zalogowac, a ja nie pamietam! Ludzie pomozcie!!! gonk tego nie trzeba wypelniać xp to jest cos w stylu polecany przez.. wpish tam swooj nick 3nodding Dziekuje!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:43 pm
VyQ........ redface wariuje na tym GG.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ozual Ozzwald Ozual quote] juz ja znam wasza Polske Idz juz tylko denerwujesz i doprowdzasz do klutni!!! ty tez daj mu spokuj... ja teraz staram sie zalagodzic konflikt... Odpuszcze, ale dziwie sie, ze inni sie opanowali!!! od prosze oto prowokator. nigdy wiecej nietkne sushi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel tja.. szczegoolnie ze s ta brodą jestes.. uh.. nie do poznania sweatdrop zdeeeejmij to gonk crying xd o co Ci chodzi ?? xd to jest wizja "Tajemniczego Milosnika Kotov" xd a tak zamaskovany bo nie wszyscy potrafia zrozoomiec milosc czlovieka do kota... sad sweatdrop xp stare *skok na niego* *przewraca* *siada okrakiem* pozbedziemy sie tego xd *ciagnie za brode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|