|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:59 pm
Ozual Ozzwald Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream najlepsza obrona jest atak... tak latwo sie z tego nie wywiniesz... a ja moglbym byc WFista w liceum i uczyc dziewczyny z klas maturalnych.. nie jedna bym tam pomacal... xd ta macac wozna lub klozetowa i bezzebna baba EEE? a moze jeszcze raz w moim jezyku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:59 pm
Vykk eek ...ee ty chyba nie masz takich uprawnien xp wiec nie odgrazaj sie blaugh *zaslania mu lapką usta* psoojzabawa crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:00 pm
Vykk LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream eek ...ee ty chyba nie masz takich uprawnien xp wiec nie odgrazaj sie blaugh No i co, ale zobaczysz, ze sie doigra!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:01 pm
Vykk LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream eek ...ee ty chyba nie masz takich uprawnien xp wiec nie odgrazaj sie blaugh najbardziej mi sie podoba stwierdzenie synku... Vykk popatrzmy jak mlodziez sie bije... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:01 pm
Lethiel LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream O.o *podbiega do LP* yay !! zabawa w moda !! 4laugh *dopingooje go* whee stare mi wystarczy ze kukus na kazdym kroku sie odgraza jak mu ktos nie podpasuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:02 pm
Ozual LP_PL Ozual Ozzwald scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream synku!!!! on zaczal On zaczal, ale napewno ty wylecisz!!! blaugh scream zobaczymy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:03 pm
Ozzwald Vykk LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream eek ...ee ty chyba nie masz takich uprawnien xp wiec nie odgrazaj sie blaugh najbardziej mi sie podoba stwierdzenie synku... Vykk popatrzmy jak mlodziez sie bije... wink A ja myslalem, ze to do ciebie pyskowal? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk stare mi wystarczy ze kukus na kazdym kroku sie odgraza jak mu ktos nie podpasuje xp bla bla.. i skracaj posty !!!!!!! scream xd whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL No i co, ale zobaczysz, ze sie doigra!!! ......... eek ...... ladafak???? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald najbardziej mi sie podoba stwierdzenie synku... Vykk popatrzmy jak mlodziez sie bije... wink mi tam wsio ryba tyle ze anarchia sie moze przez to zaczac szerzyc jak kazdy sobie bedize tak pozwalac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:04 pm
yyyyyyyyyyyyyy............czy zielony chlopak nie zna praw tego miejsca?? Szkoda za Kukusa tu nie ma!!! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:05 pm
#$!%!^$#@# i za to nienawidze polaków, czlowiek porzadny stara odbyc rozmowe, a tu taki "polak" od pedalów wyzywa. scream co za beszczelnosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:05 pm
Vykk Ozzwald najbardziej mi sie podoba stwierdzenie synku... Vykk popatrzmy jak mlodziez sie bije... wink mi tam wsio ryba tyle ze anarchia sie moze przez to zaczac szerzyc jak kazdy sobie bedize tak pozwalac xp dokladnie i zacznie sie placz i zgrzytanie zebami....... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:06 pm
Lethiel Vykk stare mi wystarczy ze kukus na kazdym kroku sie odgraza jak mu ktos nie podpasuje xp bla bla.. i skracaj posty !!!!!!! scream xd whee heart whee ej nie wiem jak liczysz ale tam byla max.liczba cytatow xp wiec nie przesadzilem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:06 pm
Ozual #$!%!^$#@# i za to nienawidze polaków, czlowiek porzadny stara odbyc rozmowe, a tu taki "polak" od pedalów wyzywa. scream co za beszczelnosc. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|