|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:46 pm
Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:47 pm
Kitty ShadowCat idę spać.... dobranoc whee heart papatki hejka Ozu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:48 pm
Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:49 pm
Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:52 pm
Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:53 pm
Czy jego pseudo nie jest do jakiegos podobne?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:54 pm
Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream najlepsza obrona jest atak... tak latwo sie z tego nie wywiniesz... a ja moglbym byc WFista w liceum i uczyc dziewczyny z klas maturalnych.. nie jedna bym tam pomacal... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream sweatdrop ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:55 pm
Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:55 pm
Ozzwald Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream najlepsza obrona jest atak... tak latwo sie z tego nie wywiniesz... a ja moglbym byc WFista w liceum i uczyc dziewczyny z klas maturalnych.. nie jedna bym tam pomacal... xd ta macac wozna lub klozetowa i bezzebna baba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:57 pm
LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream O.o *podbiega do LP* yay !! zabawa w moda !! 4laugh *dopingooje go* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:57 pm
LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream synku!!!! on zaczal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:58 pm
LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream eek ...ee ty chyba nie masz takich uprawnien xp wiec nie odgrazaj sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:59 pm
Ozual LP_PL Ozual Ozzwald Ozual Wit@m wszystkich smile ,mhmhm cos wszyscy t@cy przebr@ni jestescie to ten ktorego W-Fista maca... blaugh czesc.. biggrin scream po pierwsze mnie nikt nie maca, po drugie jak ktos cie maca to juz niemoj problem i po trzecie pewnie ty jestes WF-ista scream Synku uwazaj na slowa, bo nidlugo sie pozegnamy!!! scream synku!!!! on zaczal On zaczal, ale napewno ty wylecisz!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|