|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:33 pm
Vykk nawet nie podziekowales!! stare Mam nauczke na przyszlosc!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ bardzo mile towarzystko.. zoofile... ludzie ktorych molestuja nauczyciele w szkole.. ja ktory biegam sobie w sukince po gildi i poluje na mamuta... wporzo klimaty tu panuja... zapomniales dodac ze sa wsrod nas jeszcze agenci R.P. .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ ej to sa zwykle akty zazdrosci..jak juz sie komus zaczyna powodzic to oni wsyzstko niszcza bo jest im tak weselej stressed ...nie fair...ja sie nie zabawiam ze zwierzatkami... co najwyzej przebijam mroznym granuletem lub nabijam na pirthofa xp .... parthof... czy tak nazywasz swojego czlonka ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:34 pm
Ozzwald VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ bardzo mile towarzystko.. zoofile... ludzie ktorych molestuja nauczyciele w szkole.. ja ktory biegam sobie w sukince po gildi i poluje na mamuta... wporzo klimaty tu panuja... i mowi to facet ktory prze pol roku chodzil tylko w majtkach w serduszka i uprawia cybersex na HP...nie mowiac juz o innych jego dewiacjach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:34 pm
revcat Ozzwald VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ bardzo mile towarzystko.. zoofile... ludzie ktorych molestuja nauczyciele w szkole.. ja ktory biegam sobie w sukince po gildi i poluje na mamuta... wporzo klimaty tu panuja... zapomniales dodac ze sa wsrod nas jeszcze agenci R.P. .... xd tez fakt... powoli sie zastanawiam czy nie bedziemy sie porownywac do AA.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:36 pm
Vykk Ozzwald VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ bardzo mile towarzystko.. zoofile... ludzie ktorych molestuja nauczyciele w szkole.. ja ktory biegam sobie w sukince po gildi i poluje na mamuta... wporzo klimaty tu panuja... i mowi to facet ktory prze pol roku chodzil tylko w majtkach w serduszka i uprawia cybersex na HP...nie mowiac juz o innych jego dewiacjach xp ekhm... mylissz fakty.. to bee chodzil w takich gatkach.. ja chodzilem w garniturach... potem sie przerzucielm na "cos" a teraz mam kiecke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Vykk VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ ej to sa zwykle akty zazdrosci..jak juz sie komus zaczyna powodzic to oni wsyzstko niszcza bo jest im tak weselej stressed ...nie fair...ja sie nie zabawiam ze zwierzatkami... co najwyzej przebijam mroznym granuletem lub nabijam na pirthofa xp .... parthof... czy tak nazywasz swojego czlonka ? blaugh mam na mysli widelki...tak jak u opcego xd za to twoj rudolf czerwonosy musi sie niezle trzymac po tym jak ciagle stosunki odchodza na srodku pokoju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
The Cranberries heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:38 pm
idę spać.... dobranoc whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:39 pm
Ozzwald Vykk Ozzwald VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ bardzo mile towarzystko.. zoofile... ludzie ktorych molestuja nauczyciele w szkole.. ja ktory biegam sobie w sukince po gildi i poluje na mamuta... wporzo klimaty tu panuja... i mowi to facet ktory prze pol roku chodzil tylko w majtkach w serduszka i uprawia cybersex na HP...nie mowiac juz o innych jego dewiacjach xp ekhm... mylissz fakty.. to bee chodzil w takich gatkach.. ja chodzilem w garniturach... potem sie przerzucielm na "cos" a teraz mam kiecke... nie rpawda w ostatnie wakacje tylko w gatkach popylales i butach a no jeszcze krawat byl dla upiekszenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:40 pm
Vykk Ozzwald Vykk VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ ej to sa zwykle akty zazdrosci..jak juz sie komus zaczyna powodzic to oni wsyzstko niszcza bo jest im tak weselej stressed ...nie fair...ja sie nie zabawiam ze zwierzatkami... co najwyzej przebijam mroznym granuletem lub nabijam na pirthofa xp .... parthof... czy tak nazywasz swojego czlonka ? blaugh mam na mysli widelki...tak jak u opcego xd za to twoj rudolf czerwonosy musi sie niezle trzymac po tym jak ciagle stosunki odchodza na srodku pokoju xd dwa razy zostalem porzucony w polowie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:42 pm
Vykk Ozzwald Vykk Ozzwald VioLLeta ee Vykk zoofil? ..ee........eeeeeee.......moze jednak sie zastanowie co do Ciebie? blaugh Lethi... ^^ dziekuje ^^ bardzo mile towarzystko.. zoofile... ludzie ktorych molestuja nauczyciele w szkole.. ja ktory biegam sobie w sukince po gildi i poluje na mamuta... wporzo klimaty tu panuja... i mowi to facet ktory prze pol roku chodzil tylko w majtkach w serduszka i uprawia cybersex na HP...nie mowiac juz o innych jego dewiacjach xp ekhm... mylissz fakty.. to bee chodzil w takich gatkach.. ja chodzilem w garniturach... potem sie przerzucielm na "cos" a teraz mam kiecke... nie rpawda w ostatnie wakacje tylko w gatkach popylales i butach a no jeszcze krawat byl dla upiekszenia blaugh a no chyba ze o to chodzi... ale wtedy non-stop w basenie siedzielismy.... a pozatym ja mialem gacie w paski... do tej pory mam je inventory...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:42 pm
Kitty ShadowCat idę spać.... dobranoc whee heart kolorowych snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:43 pm
Ozzwald a no chyba ze o to chodzi... ale wtedy non-stop w basenie siedzielismy.... a pozatym ja mialem gacie w paski... do tej pory mam je inventory... mraaaauuu.. basen whee *spoglada na stary basen zarosnięty planktonem* O_o ... feeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|