|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:59 pm
*rozglada sie po pokoju w poszukiwaniu mamuta* gdzies tu kolacja ostatnio przebiegala..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk VioLLeta Vykk Ibris Rac - jeszcze istnieje F5 i rifreszowanie *desperacja* xp xd Maj gad, wszyscy jakos tak dziwnie mili dzisiaj... no to uwazaj bo moze sie okazac ze milosc zmienia swiat xd narx Kiart ...dopiero teraz..zauwazylam..aaa widze CIALO Vykk`a ^^ stressed redface sweatdrop eek cialo...mowisz tak jakby zwloki lezaly... a pozatym nie Vikk tylko Vykk prosze o nie przekrecanie mojego pseudonimu artystycznego xd przepraszam juz poprawilam.. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nio cio cichacie ?? to ja wma tu szpanooje predatorem na nodze a wy co ??!! xd .. niewdziecznicy crying xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:00 pm
LP_PL Czemu do cholery nie moge sie ubrac! Ciagle te ERRORY!!! crying Omi ratuj moze znasz rozwiazanie? gonk to chwilowe, bo sushi atakuje. Sprobuj pozniej- powinno byc ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:00 pm
Ozzwald *rozglada sie po pokoju w poszukiwaniu mamuta* gdzies tu kolacja ostatnio przebiegala.. ninja przylookaj pod fotelem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:02 pm
Lethiel Ozzwald *rozglada sie po pokoju w poszukiwaniu mamuta* gdzies tu kolacja ostatnio przebiegala.. ninja przylookaj pod fotelem 3nodding *skrada sie do fotela i cichaczem zaglada pod niego* nic tu nie ma... ale za to widze ze ty za raczke trzymasz dzikiego kota... tez z niego dobra kolacja bedzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio cio cichacie ?? to ja wma tu szpanooje predatorem na nodze a wy co ??!! xd .. niewdziecznicy crying xp xd szpanerka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun LP_PL Czemu do cholery nie moge sie ubrac! Ciagle te ERRORY!!! crying Omi ratuj moze znasz rozwiazanie? gonk to chwilowe, bo sushi atakuje. Sprobuj pozniej- powinno byc ok 3nodding Ja probuje juz 3 dzien i nic, jestem wkurzony!!! crying gonk sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:04 pm
Ozzwald Lethiel Ozzwald *rozglada sie po pokoju w poszukiwaniu mamuta* gdzies tu kolacja ostatnio przebiegala.. ninja przylookaj pod fotelem 3nodding *skrada sie do fotela i cichaczem zaglada pod niego* nic tu nie ma... ale za to widze ze ty za raczke trzymasz dzikiego kota... tez z niego dobra kolacja bedzie... O_o ... eeee... sweatdrop to moze ja lepiej.. uh.. sweatdrop ninja *skok na zyrandol* ninja *rzoot w ozza zaroowka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:05 pm
racqel Lethiel nio cio cichacie ?? to ja wma tu szpanooje predatorem na nodze a wy co ??!! xd .. niewdziecznicy crying xp xd szpanerka... *podnosi dumnie lepek* :] .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:06 pm
racqel Lethiel nio cio cichacie ?? to ja wma tu szpanooje predatorem na nodze a wy co ??!! xd .. niewdziecznicy crying xp xd szpanerka... bardziej by przyszpanowala pokazujac zdjecie kotka obok swojej myszki... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:08 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald *rozglada sie po pokoju w poszukiwaniu mamuta* gdzies tu kolacja ostatnio przebiegala.. ninja przylookaj pod fotelem 3nodding *skrada sie do fotela i cichaczem zaglada pod niego* nic tu nie ma... ale za to widze ze ty za raczke trzymasz dzikiego kota... tez z niego dobra kolacja bedzie... O_o ... eeee... sweatdrop to moze ja lepiej.. uh.. sweatdrop ninja *skok na zyrandol* ninja *rzoot w ozza zaroowka* xd odskakuje na bok... ooo a co to byc... ? UGABUGA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:08 pm
...walone sushi ...ide poczytać ...sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:09 pm
Ozzwald racqel Lethiel nio cio cichacie ?? to ja wma tu szpanooje predatorem na nodze a wy co ??!! xd .. niewdziecznicy crying xp xd szpanerka... bardziej by przyszpanowala pokazujac zdjecie kotka obok swojej myszki... blaugh xd *rzoot nastepna zaroowka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|