|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:41 pm
LP_PL Ibris LP_PL Jak macie problemy finansowe, badz na cos zbieracie to zglaszajcie sie do mnie oddam tylke ile mam na razie nie sa mi potrzebne, wiec czemu maja sie marnowac?? wink *przepija sushi kolkiem* Wiesz... jak chcesz kogos wspomoc, to poszukaj na questach XD tam wiesz, na co pojda Twoje goldy. Mnie nie obchodzi na co pujda! Aby komus pomoc, jesli moge wink xd Niezly jestes. Tez mam czasem dobre dni, ale nie oferuje tego na dlugo... No i zawsze licze, ze kiedys bede mogla liczyc na wsparcie. Nie ma bezinteresownosci, bejbe. Omi, jak Ci poszlo z mowieniem? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:42 pm
JA zmykam ... Narka wszystkim ...^^
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juz nie tylko sushi, ale czekolada mi przestala dzialac, co oznacza, ze dzisiaj nie bedzie nowego wpisu do pamietnika i nie pohulam po swoim profilu (podobnie jak inni...)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 LP_PL Jak macie problemy finansowe, badz na cos zbieracie to zglaszajcie sie do mnie oddam tylke ile mam na razie nie sa mi potrzebne, wiec czemu maja sie marnowac?? wink mozesz mi wyplacac tygodniowke xd xp O jaka kwote chodzi? xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart JA zmykam ... Narka wszystkim ...^^ blaugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:43 pm
Kiart JA zmykam ... Narka wszystkim ...^^ blaugh *kiwa lapka* papasie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:44 pm
Rac - jeszcze istnieje F5 i rifreszowanie *desperacja* xp xd
Maj gad, wszyscy jakos tak dziwnie mili dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
argh... zwiecha... i resecik.. stare .. zaaaa coooo ??!! xp witam nowo przybylych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Miho_14 LP_PL Jak macie problemy finansowe, badz na cos zbieracie to zglaszajcie sie do mnie oddam tylke ile mam na razie nie sa mi potrzebne, wiec czemu maja sie marnowac?? wink mozesz mi wyplacac tygodniowke xd xp O jaka kwote chodzi? xp sweatdrop ty ustalaj. nie wiem jak szybko kumulujesz koffane pieniazki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:45 pm
LP_PL Omega Sun LP_PL Soul888 a masz aktywowane konto w banku?? do odbierania przedmiotow nie trzeba nic kupowac w banku. Przeczytajcie przewodnik scream Ale do goldow tak! stare nie trzeba...ale ok- Ty wiesz lepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:46 pm
Kiart Lethiel morderca 1 . http://img.photobucket.com/albums/v447/asiulec/predator.jpg morderca 2 (poskramiający moja noge crying xd ). http://img.photobucket.com/albums/v447/asiulec/Imgp2298a.jpg HEhe ... blaugh :proponuje wyporzyczyc sobie pieska ...: xp nio costy.. skoro raz udalo mi sie go wreszcie uśpic .. moze w końcu dojde do perfekcji xd ... rooobie postepy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:46 pm
Ibris Rac - jeszcze istnieje F5 i rifreszowanie *desperacja* xp xd Maj gad, wszyscy jakos tak dziwnie mili dzisiaj... no to uwazaj bo moze sie okazac ze milosc zmienia swiat xd narx Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:47 pm
Ibris Omi, jak Ci poszlo z mowieniem? ;> dostalam 5 smile dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ibris Rac - jeszcze istnieje F5 i rifreszowanie *desperacja* xp xd Maj gad, wszyscy jakos tak dziwnie mili dzisiaj... no to uwazaj bo moze sie okazac ze milosc zmienia swiat xd narx Kiart A co ma piernik do wiatraka? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun LP_PL Omega Sun LP_PL Soul888 a masz aktywowane konto w banku?? do odbierania przedmiotow nie trzeba nic kupowac w banku. Przeczytajcie przewodnik scream Ale do goldow tak! stare nie trzeba...ale ok- Ty wiesz lepiej blaugh Dobra to juz nie kumam, przeciez zeby wyslac kase musze miec aktywowane hasl, a zeby je aktywowac musze zaplacic 500g tak??(nie podwazam twojego autorytetu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|