|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:28 pm
Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd nie tylko wygladam ale i pachen.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:28 pm
Miho_14 Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd hej lethi whee miho 4laugh whee *przytuuuul ogromniasty* tio jak.. pokazac wam poskromionego morderce xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:29 pm
Kiart Czy ktos wie dlaczego ceny w markecie sa tak wyskocie ... wrecz zlodziejskie ... scream zebym nie mogla nic kupic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:30 pm
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd nie tylko wygladam ale i pachen.. xd jezeli znowu pachniesh Davidoffem.. mraaaauuuurrr.. whee heart to sie odsooń !!!! xd domokun xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Czy ktos wie dlaczego ceny w markecie sa tak wyskocie ... wrecz zlodziejskie ... scream bo byla nawalnica prezentow ostatnio i sie pojawilo znikad duzo przedmiotow, a to dziala tak samo jakby sobie pol Polski wlasne zlocisze drukowalo... inflacja prosze panstwa, nawet wirtualna, ale inflacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd nie tylko wygladam ale i pachen.. xd no niestety..... xd dawaj lethi z ty morderca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:31 pm
witaj vykkoś 4laugh *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:31 pm
soul888 to supcio razz bo juz myslalem ze cos nie jest tak razz nie jest puki co wporzo... ja mam poprostu wypaczony charakter... jako jedyny tutaj jestem zdiagnozowany czubek i wogule.. wiec mna trzeba sie najmniej przejmowac... pierwsza dobra rada.. nie cytuj tyle chmurek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soul888 a masz aktywowane konto w banku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj piekniusi ^^ Co ja pisze? stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:33 pm
racqel Kiart Czy ktos wie dlaczego ceny w markecie sa tak wyskocie ... wrecz zlodziejskie ... scream bo byla nawalnica prezentow ostatnio i sie pojawilo znikad duzo przedmiotow, a to dziala tak samo jakby sobie pol Polski wlasne zlocisze drukowalo... inflacja prosze panstwa, nawet wirtualna, ale inflacja... mhmm...?? Znowu mnie dobijacie ... jaki nawal prezentow ...?? Ja nie dostalem zadnego ... a inny 5 po rzad ... scream Hamstwo ... a do tego te mody nie raczyly nawet odpisac na mojego e-maila w sprawie mojego "Edit Profile" ... scream Ja mam pecha ...!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|