|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:21 pm
Ozz..ja sobie kolce zamowilam ^^ jutro ide je odebrac...uuuhuh maja po 5,5 cm i do obrozy ^^ aaaaaaaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:22 pm
VioLLeta Ozz..ja sobie kolce zamowilam ^^ jutro ide je odebrac...uuuhuh maja po 5,5 cm i do obrozy ^^ aaaaaaaj xd wow... niezla dlugosc... mi jednak taka mogla by przeszkadzac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:22 pm
Ozzwald soul888 Ozzwald soul888 tak wogole jakis Ty rocznik? razz czy to wazne... a jak bardzo chcesz wiedziec to 86 ok milo mi dosc dawno byles w gim niewazne milo smile 3 lata temu skonczylem gim... a 4 tyg temu liceum... ehh i znowu cos zle ludzie nie miejcie do mnie zalu przepraszam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:23 pm
soul888 Ozzwald soul888 Ozzwald soul888 tak wogole jakis Ty rocznik? razz czy to wazne... a jak bardzo chcesz wiedziec to 86 ok milo mi dosc dawno byles w gim niewazne milo smile 3 lata temu skonczylem gim... a 4 tyg temu liceum... ehh i znowu cos zle ludzie nie miejcie do mnie zalu przepraszam smile nikt nie ma do ciebie zalu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:23 pm
Dzieki LP_PL... Jestes moim pierwszym ktory mnie wspomogl zlotem ...^^
heart blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:24 pm
Ozzwald VioLLeta Ozz..ja sobie kolce zamowilam ^^ jutro ide je odebrac...uuuhuh maja po 5,5 cm i do obrozy ^^ aaaaaaaj xd wow... niezla dlugosc... mi jednak taka mogla by przeszkadzac... a mi sie przyda przynajmniej nie beda na mnie napadac xd ale gorzej jak ja sie bede chciala do kogos przytulic Uu...bedzie problem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:24 pm
Kiart Dzieki LP_PL... Jestes moim pierwszym ktory mnie wspomogl zlotem ...^^ heart blaugh heart NMS wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:25 pm
witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd
eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:25 pm
LP_PL soul888 yyy chyba nie dostalem niestety razz ale to co nie gniewam sie na nikogo smile Jakto?? wyslalem ci 50g!!! Musisz to miec!Przeciez nie wyparowaly!!!Czy ktos wie jak to dziala??? guild forum > regulamin > poradnik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:26 pm
Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:26 pm
Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd hej lethi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:27 pm
Na nic teraz nie zbieram, bo ubranie mam, ktorego i tak nie moge ubrac bo ERRORY, wiec mowcie ile a jak dozbieram to wam przesle!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:27 pm
Kiart Lethiel witajcie 4laugh whee poskromiłam predatora xd .. mam zdjecie jego 4laugh i mojej nogi xd eek OMG !! Ozz.. jak ty fajuniutko wyglądash !!! whee xd Witaj ...^^ 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee witaj kiartooś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:28 pm
Ozzwald soul888 Ozzwald soul888 Ozzwald soul888 tak wogole jakis Ty rocznik? razz czy to wazne... a jak bardzo chcesz wiedziec to 86 ok milo mi dosc dawno byles w gim niewazne milo smile 3 lata temu skonczylem gim... a 4 tyg temu liceum... ehh i znowu cos zle ludzie nie miejcie do mnie zalu przepraszam smile nikt nie ma do ciebie zalu... to supcio razz bo juz myslalem ze cos nie jest tak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:28 pm
Czy ktos wie dlaczego ceny w markecie sa tak wyskocie ... wrecz zlodziejskie ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|