|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:07 pm
Ozzwald nie nawidze jak ktos mowi yo yo yo... wybacz nie mialem pojecia smile wyjasnij to dlaczego nienawidzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:07 pm
Ozzzzzz Cos Ty se zrobil?! eek *yyy....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:08 pm
soul888 Ozzwald nie nawidze jak ktos mowi yo yo yo... wybacz nie mialem pojecia smile wyjasnij to dlaczego nienawidzisz bo nalezy do innej subkultury, jak wiekszosc osob tutaj.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:08 pm
soul888 racqel LP_PL Jestem dzisiaj chojny i rozdaje kase, kto chce?? P.S. oddaje do wyczerpania, nie mam za duzo! wiezien mamona. mamon do piachu ! ja poprosze troszeczke razz jesli mozna biggrin Dostales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:09 pm
soul888 Ozzwald nie nawidze jak ktos mowi yo yo yo... wybacz nie mialem pojecia smile wyjasnij to dlaczego nienawidzisz pierwsze skojarzenie z tymi slowami to sk8ci(czyt hip hopowcy)... w gim mialem takich ludzi pelno... ci ludzie buli ponizej nawet mojego niskiego poziomu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nie nawidze jak ktos mowi yo yo yo... nie wiem co jest gorsze "yo yo yo" czy "yo ziommm" stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soul888 Omega Sun BeeWolf_san nie starsz mnie tak, :* ... bo czmychne :* chcesz mi uciec :> ? ;* yo yo yo yyy eek to do mnie xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Ozzzzzz Cos Ty se zrobil?! eek *yyy....* chlodze sobie jajka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:11 pm
Ozzwald soul888 Ozzwald nie nawidze jak ktos mowi yo yo yo... wybacz nie mialem pojecia smile wyjasnij to dlaczego nienawidzisz pierwsze skojarzenie z tymi slowami to sk8ci(czyt hip hopowcy)... w gim mialem takich ludzi pelno... ci ludzie buli ponizej nawet mojego niskiego poziomu.... hmm ja nie jestem na szczescie zadnym skatem ani hiphopowcem. Jestem normalny jak kazdy dobrze przepraszam czesc wszystkim czy tak moze byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:12 pm
Ozzwald VioLLeta Ozzzzzz Cos Ty se zrobil?! eek *yyy....* chlodze sobie jajka... widze stare a zdejmij spodnice blaugh hihi co taka "cienka" masz obroze he? kolcow prawie nie ma ^^ ee cienkie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:13 pm
VioLLeta Ozzwald VioLLeta Ozzzzzz Cos Ty se zrobil?! eek *yyy....* chlodze sobie jajka... widze stare a zdejmij spodnice blaugh hihi co taka "cienka" masz obroze he? kolcow prawie nie ma ^^ ee cienkie blaugh bo innej tego typu obrozy nie ma tutaj... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh ... wrucilem z rybke ... xd
903 g za 5 polowow ... moglo bys lepiej ...^^
Witam tych ktorych jeszcze dzis nie widzialem ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
soul888 Ozzwald soul888 Ozzwald nie nawidze jak ktos mowi yo yo yo... wybacz nie mialem pojecia smile wyjasnij to dlaczego nienawidzisz pierwsze skojarzenie z tymi slowami to sk8ci(czyt hip hopowcy)... w gim mialem takich ludzi pelno... ci ludzie buli ponizej nawet mojego niskiego poziomu.... hmm ja nie jestem na szczescie zadnym skatem ani hiphopowcem. Jestem normalny jak kazdy dobrze przepraszam czesc wszystkim czy tak moze byc? no ba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|