|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:56 am
Kitty ShadowCat witajcie whee 4laugh eek Ozz... fajne ciushki 4laugh whee czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:57 am
Kitty ShadowCat witajcie whee 4laugh eek Ozz... fajne ciushki 4laugh whee tak... w pełni zgadzam się z przedmówczynią... mój brat wygląda jak skończony kretyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:57 am
Kitty ShadowCat witajcie whee 4laugh eek Ozz... fajne ciushki 4laugh whee Yo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:58 am
Kitty ShadowCat witajcie whee 4laugh eek Ozz... fajne ciushki 4laugh whee ciekawe czy ten kilt to masz jak prawdziwi szkoci.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Kitty ShadowCat witajcie whee 4laugh eek Ozz... fajne ciushki 4laugh whee tak... w pełni zgadzam się z przedmówczynią... mój brat wygląda jak skończony kretyn stan niezmienny od kilku lat z tym ze wygladam jak kretyn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:00 pm
LP_PL Jestem dzisiaj chojny i rozdaje kase, kto chce?? P.S. oddaje do wyczerpania, nie mam za duzo! wiezien mamona. mamon do piachu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:01 pm
Omega Sun BeeWolf_san nie starsz mnie tak, :* ... bo czmychne :* chcesz mi uciec :> ? ;* yo yo yo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:02 pm
racqel LP_PL Jestem dzisiaj chojny i rozdaje kase, kto chce?? P.S. oddaje do wyczerpania, nie mam za duzo! wiezien mamona. mamon do piachu ! Czyli nie chcesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
soul888 Omega Sun BeeWolf_san nie starsz mnie tak, :* ... bo czmychne :* chcesz mi uciec :> ? ;* yo yo yo AGRRR *slini sie ze zlosci w momecie gdy slyszy "yo yo yo"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel LP_PL Jestem dzisiaj chojny i rozdaje kase, kto chce?? P.S. oddaje do wyczerpania, nie mam za duzo! wiezien mamona. mamon do piachu ! ja poprosze troszeczke razz jesli mozna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:03 pm
LP_PL racqel LP_PL Jestem dzisiaj chojny i rozdaje kase, kto chce?? P.S. oddaje do wyczerpania, nie mam za duzo! wiezien mamona. mamon do piachu ! Czyli nie chcesz?? pytasz a wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:03 pm
*nerwowo sztywnieje na dzwiek tych pseudo_slow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:04 pm
Ozzwald soul888 Omega Sun BeeWolf_san nie starsz mnie tak, :* ... bo czmychne :* chcesz mi uciec :> ? ;* yo yo yo AGRRR *slini sie ze zlosci w momecie gdy slyszy "yo yo yo"* cos nie tak ?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|