|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:30 am
hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:30 am
Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh to twoj problem.. nam jest dobrze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:32 am
Ozzwald Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh to twoj problem.. nam jest dobrze... blaugh nie moj tylko jej...a w sumie i wasz bo daltego juz sobie poszla xp a przynajmniej powiedizala ze poszla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:33 am
Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh Tobie nie nam wiec czego chcesz nam jest wporzo i fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:34 am
Vykk Ozzwald Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh to twoj problem.. nam jest dobrze... blaugh nie moj tylko jej...a w sumie i wasz bo daltego juz sobie poszla xp a przynajmniej powiedizala ze poszla blaugh to znajdziemy inna ofiare przez ten czas jak bedziemy czekali na jej powrot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:37 am
Ozzwald Vykk Ozzwald Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh to twoj problem.. nam jest dobrze... blaugh nie moj tylko jej...a w sumie i wasz bo daltego juz sobie poszla xp a przynajmniej powiedizala ze poszla blaugh to znajdziemy inna ofiare przez ten czas jak bedziemy czekali na jej powrot... na mnie nawet sie nie patrz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:38 am
Vykk Ozzwald Vykk Ozzwald Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh to twoj problem.. nam jest dobrze... blaugh nie moj tylko jej...a w sumie i wasz bo daltego juz sobie poszla xp a przynajmniej powiedizala ze poszla blaugh to znajdziemy inna ofiare przez ten czas jak bedziemy czekali na jej powrot... na mnie nawet sie nie patrz xp chcial bys... nie jestes w moim typie... jakos panowie mnie nie kreca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:38 am
Vykk Ozzwald Vykk Ozzwald Vykk hejka wszystkim... przestancie naspatowac Julke bo mi sie uzala blaugh to twoj problem.. nam jest dobrze... blaugh nie moj tylko jej...a w sumie i wasz bo daltego juz sobie poszla xp a przynajmniej powiedizala ze poszla blaugh to znajdziemy inna ofiare przez ten czas jak bedziemy czekali na jej powrot... na mnie nawet sie nie patrz xp mazyciel .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:39 am
hejka wam blaugh ja tylko na chwilke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hejka wam blaugh ja tylko na chwilke whee UGABUGA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hejka wam blaugh ja tylko na chwilke whee hejka...uciekaj bo becdziesz ich ofiara... Ozz Bee przeciez mowie ze ja nawet nie chce...gustuje tylko i wylacznie w paniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:40 am
nie starsz mnie tak, :* ... bo czmychne :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:40 am
Vykk Miho_14 hejka wam blaugh ja tylko na chwilke whee hejka...uciekaj bo becdziesz ich ofiara... Ozz Bee przeciez mowie ze ja nawet nie chce...gustuje tylko i wylacznie w paniach tylko winny sie tlumaczy... czesc Omi... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:42 am
Vykk Miho_14 hejka wam blaugh ja tylko na chwilke whee hejka...uciekaj bo becdziesz ich ofiara... Ozz Bee przeciez mowie ze ja nawet nie chce...gustuje tylko i wylacznie w paniach a tamm.... kto by chcial miec mnie jako ofiare...... EDIT: hej omi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|