|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:08 am
Ozzwald zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd to moze mala lekcja wychowania seksualnego? xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:08 am
kropka hmy.. ja jestem wybredna whee ja afroamerykaninem nie jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:09 am
Hallo?? Kropka do ktorej klasy ty chodzisz, bo nie chce cie z kims mylic!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink te... z fiutem się na głowy pozamieniałeś? w kiecce zaiwaniasz? eek a jak wytrzeźwiejesz to się będziesz tłumaczył xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd to moze mala lekcja wychowania seksualnego? xd blaugh whee profesor Ozi jako tłumacz i przykład zarazem biggrin to by bylo.. conajmniej interesujące biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:10 am
Cześć Darmozjady co tam ??
JA och.... Zwariowałem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd to moze mala lekcja wychowania seksualnego? xd blaugh whee a chcesz na tej lekcji wyklad czy cwiczenia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:11 am
Kukus Ozzwald az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink te... z fiutem się na głowy pozamieniałeś? w kiecce zaiwaniasz? eek a jak wytrzeźwiejesz to się będziesz tłumaczył xp koniec z transformersem... a tak pozatym teraz jajka mi sie mnie grzeja... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:11 am
Ozzwald Illune Ozzwald zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd to moze mala lekcja wychowania seksualnego? xd blaugh whee a chcesz na tej lekcji wyklad czy cwiczenia ? Kropka...co wolimy... ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:12 am
kropka Ozzwald kropka Ozzwald Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink ja czuje.. ze ktoś tu ma brudne myśli biggrin xd a mas cos tam ciekawego? biggrin biggrin biggrin : zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd hmy.. ja jestem wybredna whee [Kukus: a liczyć umiesz do 5ciu, kurde?].... eek .... [Kukus: no ty to już ewidentnie w chuja sobie lecisz... max. 5 cytatów]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Cześć Darmozjady co tam ?? JA och.... Zwariowałem biggrin Dopiero teraz?! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[dostrzega Kukusa i Beewolfa, zaczyna spierdzielac przed nimi chowajac swoje "cycki"]
Nie dam sie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald Illune Ozzwald zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd to moze mala lekcja wychowania seksualnego? xd blaugh whee a chcesz na tej lekcji wyklad czy cwiczenia ? Kropka...co wolimy... ? whee cwiczenia praktyczne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:13 am
Ozzwald Kukus Ozzwald az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink te... z fiutem się na głowy pozamieniałeś? w kiecce zaiwaniasz? eek a jak wytrzeźwiejesz to się będziesz tłumaczył xp koniec z transformersem... a tak pozatym teraz jajka mi sie mnie grzeja... blaugh masz racje! wyzsza temperatura powduje bezplodność! nie nalezy trzymac laptopa na kolanach smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|