|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:01 am
Illune LP_PL kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp eek uwazaj bo zaraz orgazm dostaniesz.... stare ... I kto to mowi?! (ty zato go nigdy miec nie bedziesz)!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:02 am
Ozzwald Illune LP_PL kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp eek uwazaj bo zaraz orgazm dostaniesz.... stare ... i to wszystko dzieki tobie... blaugh kropka kto wie.. jeszcze cale zycie przedemna... no chyba ze wpadne jutro pod samochud... badz zapije sie na smierc... no tak... o ile nie poznasz jej jeszcze dzisiaj? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:02 am
LP_PL I kto to mowi?! (ty zato go nigdy miec nie bedziesz)!!! blaugh Hm....wiesz masz troche mylne zdanie o mnie...wiec jeszcze sie zdziwisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:03 am
Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd Nom nawet bardzo.... to o ja wlasciwie mialam robić ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin jaaaaa! w tego ostatniego xd ale poniewaz moj poziom jest dobijajacy nie gram po sieci xd Ja gralem we wszystkie czesci, ale najlepsze jest pierwsza!! Ktorej cholera nie mam!!! crying gonk sad Ale mam UT2004 ale ona jest cienka! nie mam zdania na ten temat blaugh jak dla mnie UT to tylko metoda na odreagowanie ^^" Ja nieraz w imiona botow wpisuje imiona pewnych osob! wink jak to robisz*? moze kiedys skorzystam whee *nigdy nawet nie szukalam tej opcji... a teraz nie chce mi sie sprawdzac gdzie jest blaugh To chyba Bot Options
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:04 am
Kropka to juz nie wiem kim jestes?? Do ktorej ty klasy chodzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
w końcu ktoś normalny smile witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:05 am
Ozzwald Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink no a jak... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzieki moze kiedys skorzystam whee mykam na jakis czas ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink ja czuje.. ze ktoś tu ma brudne myśli biggrin xd a mas cos tam ciekawego? biggrin biggrin biggrin :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:06 am
kropka Ozzwald Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink ja czuje.. ze ktoś tu ma brudne myśli biggrin xd a mas cos tam ciekawego? biggrin biggrin biggrin : zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:06 am
Setsuna Dragonclaw dzieki moze kiedys skorzystam whee mykam na jakis czas ninja Narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:07 am
Ozzwald kropka Ozzwald Illune Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd az sie chce mi pod kilt zajrzec... co ? wink ja czuje.. ze ktoś tu ma brudne myśli biggrin xd a mas cos tam ciekawego? biggrin biggrin biggrin : zalerzy co jest dla ciebie ciekawe... redface xd hmy.. ja jestem wybredna whee [Kukus: a liczyć umiesz do 5ciu, kurde?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|