|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:55 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin jaaaaa! w tego ostatniego xd ale poniewaz moj poziom jest dobijajacy nie gram po sieci xd Ja gralem we wszystkie czesci, ale najlepsze jest pierwsza!! Ktorej cholera nie mam!!! crying gonk sad Ale mam UT2004 ale ona jest cienka! nie mam zdania na ten temat blaugh jak dla mnie UT to tylko metoda na odreagowanie ^^" Ja nieraz w imiona botow wpisuje imiona pewnych osob! wink a dla mnie UT jest kanciaste i wole CS
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:56 am
Julka kropka Julka Julka No panowie i panie reż pom80;cie mi wybrać jakis ładny płaszczyk dla mojego Wodza, co mi byście polecili [tylko z kasą nie przesadzajcie... sweatdrop ] w gruncie rzeczy nikt mnie nie olał... scream prawda ??hmy... no pewnie ze nie *rzuca sie na szyje* smile hello Ale mam mięciutkie serducho.... Witaj [usmiech i hihranie się] ja za to mam twarde jak kamien.... i to wina kobiet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin ja gram w UT.. UT.... blaugh Ktora czesc?? 1 Czyli w najlepsza, a ten wczesniejszy cotat "nie ufam niczemu co krwawi...." to z South Parku, czy tak?? tak... Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:57 am
kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chce ktos dolaczyc do armii MH0Q? Juz 3 osoby (spoza Gai) zwerbowalem. Uprzedzam, ze to nic ciekawego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp eek uwazaj bo zaraz orgazm dostaniesz.... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka kropka Julka Julka No panowie i panie reż pom80;cie mi wybrać jakis ładny płaszczyk dla mojego Wodza, co mi byście polecili [tylko z kasą nie przesadzajcie... sweatdrop ] w gruncie rzeczy nikt mnie nie olał... scream prawda ??hmy... no pewnie ze nie *rzuca sie na szyje* smile hello Ale mam mięciutkie serducho.... Witaj [usmiech i hihranie się] ja za to mam twarde jak kamien.... i to wina kobiet... moze jeszcze znajdzie sie ktoś kto ci je zmiękczy ( w co zaczynam wątpić) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:58 am
A ja nadal nie moge sie ubrac przez te cholerne ERRORY!! gonk sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tennousei-jin Chce ktos dolaczyc do armii MH0Q? Juz 3 osoby (spoza Gai) zwerbowalem. Uprzedzam, ze to nic ciekawego. do czego ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune LP_PL kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp eek uwazaj bo zaraz orgazm dostaniesz.... stare ... moze juz maa? biggrin albo juz jest po.. biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:59 am
Ozzwald kropka Ozzi ja juz sie przyzwyczaiłam do twojego niezmiennego stroju, co ty dzisiaj wydziwiasz? nie wiem.... eek no wlasnie jak ty wygladasz...tak.....tak....seksownie eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:59 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin jaaaaa! w tego ostatniego xd ale poniewaz moj poziom jest dobijajacy nie gram po sieci xd Ja gralem we wszystkie czesci, ale najlepsze jest pierwsza!! Ktorej cholera nie mam!!! crying gonk sad Ale mam UT2004 ale ona jest cienka! nie mam zdania na ten temat blaugh jak dla mnie UT to tylko metoda na odreagowanie ^^" Ja nieraz w imiona botow wpisuje imiona pewnych osob! wink jak to robisz*? moze kiedys skorzystam whee *nigdy nawet nie szukalam tej opcji... a teraz nie chce mi sie sprawdzac gdzie jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:00 am
Illune LP_PL kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp eek uwazaj bo zaraz orgazm dostaniesz.... stare ... i to wszystko dzieki tobie... blaugh kropka kto wie.. jeszcze cale zycie przedemna... no chyba ze wpadne jutro pod samochud... badz zapije sie na smierc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:00 am
LP_PL kropka LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin Ja sie podniecam?? Lepiej powiedz jak ty sie w szkole podniecasz!!! Ona tu udaje kogos innego niz jest!!! xp CO TY W OGOLE WYGADUJESz? wez sie dziecko schowaj bo niewidzalna armia ci "puknie" (delikatnie mowiąc) ile razy ze mna rozawiales w szkole? hę? domokun domokun domokun naśle na ciebie Illune to pozalujesz ze sie urodziles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|