|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:46 am
Ozzwald LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin ja gram w UT.. UT.... blaugh Ktora czesc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw jaaaaaaaaasne blaugh po prostu znam z autopsji lecaca krew z nosa po raz enty whee mhm, rozumiem..w koncu to powtarzajacy sie motyw w co drugim ecchi. ide obejrzec przyjaciol, bede za pol godziny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:49 am
LP_PL Ozzwald LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin ja gram w UT.. UT.... blaugh Ktora czesc?? 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:50 am
Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin ja gram w UT.. UT.... blaugh Ktora czesc?? 1 Czyli w najlepsza, a ten wczesniejszy cotat "nie ufam niczemu co krwawi...." to z South Parku, czy tak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:51 am
Julka No panowie i panie reż pom80;cie mi wybrać jakis ładny płaszczyk dla mojego Wodza, co mi byście polecili [tylko z kasą nie przesadzajcie... sweatdrop ] w gruncie rzeczy nikt mnie nie olał... scream prawda ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:52 am
Julka Julka No panowie i panie reż pom80;cie mi wybrać jakis ładny płaszczyk dla mojego Wodza, co mi byście polecili [tylko z kasą nie przesadzajcie... sweatdrop ] w gruncie rzeczy nikt mnie nie olał... scream prawda ??moze mu kup futro? xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:52 am
kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:53 am
Julka Julka No panowie i panie reż pom80;cie mi wybrać jakis ładny płaszczyk dla mojego Wodza, co mi byście polecili [tylko z kasą nie przesadzajcie... sweatdrop ] w gruncie rzeczy nikt mnie nie olał... scream prawda ??hmy... no pewnie ze nie *rzuca sie na szyje* smile hello
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:53 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin jaaaaa! w tego ostatniego xd ale poniewaz moj poziom jest dobijajacy nie gram po sieci xd Ja gralem we wszystkie czesci, ale najlepsze jest pierwsza!! Ktorej cholera nie mam!!! crying gonk sad Ale mam UT2004 ale ona jest cienka! nie mam zdania na ten temat blaugh jak dla mnie UT to tylko metoda na odreagowanie ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:54 am
[ Kaku ] Setsuna Dragonclaw jaaaaaaaaasne blaugh po prostu znam z autopsji lecaca krew z nosa po raz enty whee mhm, rozumiem..w koncu to powtarzajacy sie motyw w co drugim ecchi. ide obejrzec przyjaciol, bede za pol godziny 3nodding lol papaty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL kropka jedna n80;ka, druga n80;ka i juz jestem w Glidii smile witam wszystkich bejbes! jak sie macie? Cze ja juz wiem kim ty jestes!!! Ha ha myslalas, ze sie nie dowiem?? szczerze mowiąc... zwisa mi to i powiewa stare skoro tak sie tym podniecasz to ciesz sie dalej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Julka Julka No panowie i panie reż pom80;cie mi wybrać jakis ładny płaszczyk dla mojego Wodza, co mi byście polecili [tylko z kasą nie przesadzajcie... sweatdrop ] w gruncie rzeczy nikt mnie nie olał... scream prawda ??hmy... no pewnie ze nie *rzuca sie na szyje* smile hello Ale mam mięciutkie serducho.... Witaj [usmiech i hihranie się]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:55 am
LP_PL Ozzwald LP_PL Ozzwald LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin ja gram w UT.. UT.... blaugh Ktora czesc?? 1 Czyli w najlepsza, a ten wczesniejszy cotat "nie ufam niczemu co krwawi...." to z South Parku, czy tak?? tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:55 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Yo wrocilem, kto z was gra w UT i w ktora czesc?? biggrin jaaaaa! w tego ostatniego xd ale poniewaz moj poziom jest dobijajacy nie gram po sieci xd Ja gralem we wszystkie czesci, ale najlepsze jest pierwsza!! Ktorej cholera nie mam!!! crying gonk sad Ale mam UT2004 ale ona jest cienka! nie mam zdania na ten temat blaugh jak dla mnie UT to tylko metoda na odreagowanie ^^" Ja nieraz w imiona botow wpisuje imiona pewnych osob! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|