|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:15 am
nienawidze takich sytuacji.... typu" powiedzialam mu kim jestem, ma moje zdjecie, ale sie go boje" Powtarzane sto razy na minute, tylko w innych pojeciach.... Szaly mozna dostac.... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:16 am
Julka Kupiłam sobie peacemarker`a i nie moge go wziac w swoje łapki... sweatdrop crying jeszcze ci sie uda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:17 am
Neilameane nienawidze takich sytuacji.... typu" powiedzialam mu kim jestem, ma moje zdjecie, ale sie go boje" Powtarzane sto razy na minute, tylko w innych pojeciach.... Szaly mozna dostac.... ==' mowilem lol TO JEST DOPIERO LOL XD bidna jestes jak muszisz tego sluchac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:18 am
... scream
Co sie porobilo z tymi cenami w markecie ... question
...tam sa poprostu zlodziejskie ceny ... jeszcze 2 dni temu bylo jakos normalnie ... gonk
... ja tu sobie kase zbieram na Itemki ... i chyba za niektore stuffy bede misial chyba zaplacic troszke wiecej ...
... i do tego wpadla mi w oko cena Kitsune Mask ... Chcialem posprzedawac troszke itekow z mojego inwrtarza ale tej maski to ja chyba nie sprzedam bo mi jej zal ... bo pozniej bym jej juz nie dostal chyba tak tanio jak ja sobie ja kupilem ... [7k] ... sweatdrop
...Jakis Armagendon nadchodzi ... ?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Neilameane nienawidze takich sytuacji.... typu" powiedzialam mu kim jestem, ma moje zdjecie, ale sie go boje" Powtarzane sto razy na minute, tylko w innych pojeciach.... Szaly mozna dostac.... ==' mowilem lol TO JEST DOPIERO LOL XD bidna jestes jak muszisz tego sluchac XP ja juz w ogole z podlogi nie wstaje, bo wiem, ze zaraz z zalamania na nia wroce .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Oki ja mykam papatki all *przytulas dla wszystkich!! blaugh * papatki agut *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:19 am
Ozzwald Julka Kupiłam sobie peacemarker`a i nie moge go wziac w swoje łapki... sweatdrop crying jeszcze ci sie uda... O_o fajne ubarnko do twarzy ci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... scream Co sie porobilo z tymi cenami w markecie ... question ...tam sa poprostu zlodziejskie ceny ... jeszcze 2 dni temu bylo jakos normalnie ... gonk ... ja tu sobie kase zbieram na Itemki ... i chyba za niektore stuffy bede misial chyba zaplacic troszke wiecej ... ... i do tego wpadla mi w oko cena Kitsune Mask ... Chcialem posprzedawac troszke itekow z mojego inwrtarza ale tej maski to ja chyba nie sprzedam bo mi jej zal ... bo pozniej bym jej juz nie dostal chyba tak tanio jak ja sobie ja kupilem ... [7k] ... sweatdrop ...Jakis Armagendon nadchodzi ... ?? domokun no chyba bo errorow coraz wiecej wszyscy maja >.> stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozzwald Julka Kupiłam sobie peacemarker`a i nie moge go wziac w swoje łapki... sweatdrop crying jeszcze ci sie uda... O_o fajne ubarnko do twarzy ci eek UGABUGA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:20 am
ide pisac opowiadanie czesc wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pis ^^v Ozz normalnie boskie wdzianko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Ozzwald Julka Kupiłam sobie peacemarker`a i nie moge go wziac w swoje łapki... sweatdrop crying jeszcze ci sie uda... O_o fajne ubarnko do twarzy ci eek UGABUGA! Ozzy powrocil do pierwotnej mowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Ozzwald Julka Kupiłam sobie peacemarker`a i nie moge go wziac w swoje łapki... sweatdrop crying jeszcze ci sie uda... O_o fajne ubarnko do twarzy ci eek UGABUGA! aba aba dupeczkii heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|