|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:11 am
...Ave ...ja tylko na chwile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Neilameane Czy ja jestem na serio taka zimnokrwista?? O.O Kumpela sie zabujala w jakims kolo, zagadala do niego na gg, a teraz sie boi znowu, bo uwaza to za narzucanie sie mu. W dodatku stwierdzila, ze bedie go teraz w szkole unikac.... ==' Zalamac sie mozna.... LOL XD a ale z wami dziewczynami to jeszcze gorzej XP (i'm gonna get killed for this) XP now playing: Static-x Love Dump biggrin nie ja, tylko ona.... ja jak na razie takiego problemu nie mialam i zakladam miec nie bede.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ...ja tylko na chwile... ave....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kupiłam sobie peacemarker`a i nie moge go wziac w swoje łapki...
sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Nie zebym sie czeopiał czy miął cos do teg ale TNIJCIE CYTATY (bo sie mody wnerwią) *dziab dziab patykiem* Uwaga ja GRYZE!!! xd ale mash maske razz a ja nie... ja tez gryze.. Julki sie zapytaj sweatdrop Chyba nie che wnikac... Chociaz z drugiej strony chetnuie popatrze... blaugh sszzzzpadaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao jak milusio whee jestemy druga jakby to powiedziec nie kochajaco cie rodzina xd cieszymy sie razem z toba ze moglismy stworzyc ci naturalne warunki zyciowe blaugh dzieki jestescie kochani biggrin Agut moze nastepnym razem wink ................... bye bye ide sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:13 am
Oki ja mykam papatki all *przytulas dla wszystkich!! blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:14 am
Falcone YumiTao jak milusio whee jestemy druga jakby to powiedziec nie kochajaco cie rodzina xd cieszymy sie razem z toba ze moglismy stworzyc ci naturalne warunki zyciowe blaugh dzieki jestescie kochani biggrin Agut moze nastepnym razem wink ................... bye bye ide sobie ja zreszta tez razz Papatki *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|