|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:03 am
YumiTao agut YumiTao Christoff_Gangrell YumiTao agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
to chyba Chris jest sweatdrop xp
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd Nie nie bardzo.... miło mi ze ktos na mnie leci.... xd widzisz aniołek ci spadł z nieba whee xd dobry duszke ktcie nawr xd ze niby ty?? xd xd xd eek eek ciii whee ja tu tylko przyszłam zjumac ta butelke xd a....juz jestem cicho razz ale obalimy ja razem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:04 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Nie zebym sie czeopiał czy miął cos do teg ale TNIJCIE CYTATY (bo sie mody wnerwią) *dziab dziab patykiem* Uwaga ja GRYZE!!! xd ale mash maske razz a ja nie... ja tez gryze.. Julki sie zapytaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:05 am
agut Falcone YumiTao Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop zostałes odrzucony przez społeczenstwo xd dosłownie ........... jestem wyrzutkiem społeczenstwa ....... ludzie uwazaja mnie za zimnego drania .......... ah jak dobrze ze czuje sie TU jak w domu biggrin a jestes zimnym draniem czy goracym przystojniakiem?? sweatdrop z wygladu jestem gorcym przystojniakiem whee ........... ale ostatnio mnie oskarzono ze jestem zimnu nie czuły i bije ode mnie chłodem no sie ciagle z tego nabijam ^^ dlatego zimny ...... a drań dodałem zeby ładnie wygladło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:06 am
Falcone YumiTao Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop zostałes odrzucony przez społeczenstwo xd dosłownie ........... jestem wyrzutkiem społeczenstwa ....... ludzie uwazaja mnie za zimnego drania .......... ah jak dobrze ze czuje sie TU jak w domu biggrin jak milusio whee jestemy druga jakby to powiedziec nie kochajaco cie rodzina xd cieszymy sie razem z toba ze moglismy stworzyc ci naturalne warunki zyciowe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:06 am
Falcone agut Falcone YumiTao Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop zostałes odrzucony przez społeczenstwo xd dosłownie ........... jestem wyrzutkiem społeczenstwa ....... ludzie uwazaja mnie za zimnego drania .......... ah jak dobrze ze czuje sie TU jak w domu biggrin a jestes zimnym draniem czy goracym przystojniakiem?? sweatdrop z wygladu jestem gorcym przystojniakiem whee ........... ale ostatnio mnie oskarzono ze jestem zimnu nie czuły i bije ode mnie chłodem no sie ciagle z tego nabijam ^^ dlatego zimny ...... a drań dodałem zeby ładnie wygladło xd e tam....rozgrzejemy cie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:07 am
Czy ja jestem na serio taka zimnokrwista?? O.O Kumpela sie zabujala w jakims kolo, zagadala do niego na gg, a teraz sie boi znowu, bo uwaza to za narzucanie sie mu. W dodatku stwierdzila, ze bedie go teraz w szkole unikac.... ==' Zalamac sie mozna....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:09 am
Neilameane Czy ja jestem na serio taka zimnokrwista?? O.O Kumpela sie zabujala w jakims kolo, zagadala do niego na gg, a teraz sie boi znowu, bo uwaza to za narzucanie sie mu. W dodatku stwierdzila, ze bedie go teraz w szkole unikac.... ==' Zalamac sie mozna.... z kim ty sie zadajesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:10 am
Neilameane Czy ja jestem na serio taka zimnokrwista?? O.O Kumpela sie zabujala w jakims kolo, zagadala do niego na gg, a teraz sie boi znowu, bo uwaza to za narzucanie sie mu. W dodatku stwierdzila, ze bedie go teraz w szkole unikac.... ==' Zalamac sie mozna.... LOL XD a ale z wami dziewczynami to jeszcze gorzej XP (i'm gonna get killed for this) XP now playing: Static-x Love Dump biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Nie zebym sie czeopiał czy miął cos do teg ale TNIJCIE CYTATY (bo sie mody wnerwią) *dziab dziab patykiem* Uwaga ja GRYZE!!! xd ale mash maske razz a ja nie... ja tez gryze.. Julki sie zapytaj sweatdrop Chyba nie che wnikac... Chociaz z drugiej strony chetnuie popatrze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Neilameane Czy ja jestem na serio taka zimnokrwista?? O.O Kumpela sie zabujala w jakims kolo, zagadala do niego na gg, a teraz sie boi znowu, bo uwaza to za narzucanie sie mu. W dodatku stwierdzila, ze bedie go teraz w szkole unikac.... ==' Zalamac sie mozna.... z kim ty sie zadajesz xd z moja klasa... =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Czy ja jestem na serio taka zimnokrwista?? O.O Kumpela sie zabujala w jakims kolo, zagadala do niego na gg, a teraz sie boi znowu, bo uwaza to za narzucanie sie mu. W dodatku stwierdzila, ze bedie go teraz w szkole unikac.... ==' Zalamac sie mozna.... hehe....to fajnych masz znajomych razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|