|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:55 am
YumiTao Falcone YumiTao nie gadaj tylko ratuj gonk !! ja bym cie uratował ........... ale to zbyt kłopotliwe sweatdrop juz sie nie fatyguj stare xd spoko wink ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Christoff_Gangrell YumiTao agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
to chyba Chris jest sweatdrop xp
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd Nie nie bardzo.... miło mi ze ktos na mnie leci.... xd wiesz...to byl "przypadek" a co ty tam z Neilameane robiles?? stare stal obok ? {b] *przywiazana do Sniperka, ktorego niestety z nami aktualnie nie ma*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Falcone YumiTao nie gadaj tylko ratuj gonk !! ja bym cie uratował ........... ale to zbyt kłopotliwe sweatdrop juz sie nie fatyguj stare xd niom...nie musisz razz Juz "wyladowalysmy" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:56 am
Christoff_Gangrell Nie zebym sie czeopiał czy miął cos do teg ale TNIJCIE CYTATY (bo sie mody wnerwią) *dziab dziab patykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:57 am
Addik Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop nie przejmuj sie ... sa i dobre strony tego stanu .... blaugh ja sie ne przejmuje sweatdrop ...... juz sie przyzwyczajiłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop nie przejmuj sie ... sa i dobre strony tego stanu .... blaugh np.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witajcie spowrotem (macie ktos nowa plyte Systema :> ??) Setsuna masz gg to co moze wysle opowiadanko XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw hm... jak zawsze xd i nawet nie probuj sie wbijac o 4 nad ranem whee No dobra dobra kochanie to 14:30 tak wink nie! 14.45 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok .... ja jush musze konczyc ....
* wbiega do lodoogki iznika *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane stal obok ? {b] *przywiazana do Sniperka, ktorego niestety z nami aktualnie nie ma* Heh....przyznaj sie co popijaliscie?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Addik Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop nie przejmuj sie ... sa i dobre strony tego stanu .... blaugh np.? podgladanie , szpiegowanie i tp . xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Christoff_Gangrell YumiTao agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
to chyba Chris jest sweatdrop xp
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd Nie nie bardzo.... miło mi ze ktos na mnie leci.... xd widzisz aniołek ci spadł z nieba whee xd dobry duszke ktcie nawr xd ze niby ty?? xd xd xd eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Neilameane stal obok ? {b] *przywiazana do Sniperka, ktorego niestety z nami aktualnie nie ma* Heh....przyznaj sie co popijaliscie?? wink ja nie pije *abstynetka* co najwyzej Kubusia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|