|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:50 am
[ziew...]
o.O
eek Zasnęłam przy kompie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
to chyba Chris jest sweatdrop xp
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd Nie nie bardzo.... miło mi ze ktos na mnie leci.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili Setsuna fajny kociol biggrin dzieki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:51 am
Neilameane agut YumiTao agut YumiTao Illune YumiTao jest tu jakis rycerz na sali ? no dobra moze byc stajenny xd *robi supel* chyba nikt cie nie chce ratowac xd juz mnie tu chyba nie kochaja sad xp Ja cie moge uratowac....ale ty chcesz ksiecia...a ja moge byc conajwyzej ksiezniczka xd nie gadaj tylko ratuj gonk !! *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz ZLAZCIE ZE MNIE KOBITY!!! miękkie ladowanie... PRYCH! ups...sorki sweatdrop ale to chyba ten twoj ogonek tak zlagodzil ladowanie blaugh *cmok w polik na przeprosiny redface *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Libido69 Addik Neilameane Jestem wlasnie po lekturze dwuch mang, z czego jedna zakrawa na yaoi. Hmmm..... CHCE WIECEJ!!!!! xd xd wiecie gdzie moge dostac pdfy mang question Pdfy? Ja tam sciagam skanlacje w Jpg'ach... jak mash cosiq na dysku to wysli mi na miala ... addik.0@gmail.com wystarczy ze wpiszesz haslo na Googlach... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Dobra ja spadam, wroce tak za ok godz. nara!! wink papaty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie zebym sie czeopiał czy miął cos do teg ale TNIJCIE CYTATY (bo sie mody wnerwią)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:52 am
LP_PL Dobra ja spadam, wroce tak za ok godz. nara!! wink papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone YumiTao nie gadaj tylko ratuj gonk !! ja bym cie uratował ........... ale to zbyt kłopotliwe sweatdrop juz sie nie fatyguj stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:53 am
Setsuna Dragonclaw Quili Setsuna fajny kociol biggrin dzieki xd spox cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:54 am
Christoff_Gangrell YumiTao agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd Nie nie bardzo.... miło mi ze ktos na mnie leci.... xd wiesz...to byl "przypadek" a co ty tam z Neilameane robiles?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:55 am
Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop nie przejmuj sie ... sa i dobre strony tego stanu .... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:55 am
Falcone Neilameane ........ Fajnie, ze mnie nikt nie widzi.... ni przejmuj sie mnie tez nie sweatdrop ja was widze smile *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|