|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:19 pm
Delein Falcone Sayokun oho a ja dostałem trunka a w nim... a w nim... Prisoner's Top 'totalna załamka' ku**a wszyscy cos dostaja tylko nie ja sad Ja mam otwarte trzy strony Gai..w ten sposób więcej zarabiam kasy i częściej spadają mi prezenty :3 no ja takze ale jakoś nie dostaje wiecej prezetów !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:20 pm
czemu nikt nic ni pisze question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:22 pm
Falcone czemu nikt nic ni pisze question bo nie ma o czym biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Delein Falcone Sayokun oho a ja dostałem trunka a w nim... a w nim... Prisoner's Top 'totalna załamka' ku**a wszyscy cos dostaja tylko nie ja sad Ja mam otwarte trzy strony Gai..w ten sposób więcej zarabiam kasy i częściej spadają mi prezenty :3 no ja takze ale jakoś nie dostaje wiecej prezetów !! No to nie wiem sweatdrop Sokole, piszemy piszemy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:23 pm
la uciechy falcona bla bla bla bla bla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:24 pm
BeeWolf Delein Falcone Sayokun oho a ja dostałem trunka a w nim... a w nim... Prisoner's Top 'totalna załamka' ku**a wszyscy cos dostaja tylko nie ja sad Ja mam otwarte trzy strony Gai..w ten sposób więcej zarabiam kasy i częściej spadają mi prezenty :3 no ja takze ale jakoś nie dostaje wiecej prezetów !! a co robicie na innych topicach Bumpujecie gadacie z amerykanami question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:26 pm
cos ciekawego sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:26 pm
BeeWolf la uciechy falcona bla bla bla bla bla biggrin stare Ozzwald Punk not dead co nie ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:28 pm
Falcone BeeWolf la uciechy falcona bla bla bla bla bla biggrin stare Ozzwald Punk not dead co nie ........ jeszcze Polaska niezgineła punki my żyjemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf Delein Falcone Sayokun oho a ja dostałem trunka a w nim... a w nim... Prisoner's Top 'totalna załamka' ku**a wszyscy cos dostaja tylko nie ja sad Ja mam otwarte trzy strony Gai..w ten sposób więcej zarabiam kasy i częściej spadają mi prezenty :3 no ja takze ale jakoś nie dostaje wiecej prezetów !! a co robicie na innych topicach Bumpujecie gadacie z amerykanami question Ja gadam, biorę udział w ankietach...zazwyczaj siedzę na Lord Of The Rings i Harry Potter...ale i chatterboxem nie pogardzę, czasami takie tematy tam padają, że szok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald cos ciekawego sie dzieje? EEEE ni cholery nic sie nie dzieje !!!! ide sopie popolować na ludzików ... moze /UT instalne ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:29 pm
BeeWolf Ozzwald cos ciekawego sie dzieje? EEEE ni cholery nic sie nie dzieje !!!! ide sopie popolować na ludzików ... moze /UT instalne ...! UT powiadasz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|