|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:44 am
Addik Neilameane Jestem wlasnie po lekturze dwuch mang, z czego jedna zakrawa na yaoi. Hmmm..... CHCE WIECEJ!!!!! xd xd wiecie gdzie moge dostac pdfy mang question "pdf" czyli (nie za bardzo sie orientuje w skrutach)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Neilameane Jestem wlasnie po lekturze dwuch mang, z czego jedna zakrawa na yaoi. Hmmm..... CHCE WIECEJ!!!!! xd xd wiecie gdzie moge dostac pdfy mang question ja wiem gdzie mozna dostac w morde....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao agut YumiTao Illune YumiTao jest tu jakis rycerz na sali ? no dobra moze byc stajenny xd *robi supel* chyba nikt cie nie chce ratowac xd juz mnie tu chyba nie kochaja sad xp Ja cie moge uratowac....ale ty chcesz ksiecia...a ja moge byc conajwyzej ksiezniczka xd nie gadaj tylko ratuj gonk !! *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao nie gadaj tylko ratuj gonk !! ja bym cie uratował ........... ale to zbyt kłopotliwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaa... dobra, ja ide pisac lekcje na angielski dla kumpeli xp Kiedys chce na tym zarabiac *a dzisiaj dostala 1, hah!*
Yumi, jeszcze poswintuszymy :> Kage nie bedzie sie sprzeciwial wink
Ozz - jeszcze cos wyciagne od ojca XD on lubi takie rzeczy.
Jya! *rozplywa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Neilameane Jestem wlasnie po lekturze dwuch mang, z czego jedna zakrawa na yaoi. Hmmm..... CHCE WIECEJ!!!!! xd xd wiecie gdzie moge dostac pdfy mang question Pdfy? Ja tam sciagam skanlacje w Jpg'ach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:47 am
agut YumiTao agut YumiTao Illune YumiTao jest tu jakis rycerz na sali ? no dobra moze byc stajenny xd *robi supel* chyba nikt cie nie chce ratowac xd juz mnie tu chyba nie kochaja sad xp Ja cie moge uratowac....ale ty chcesz ksiecia...a ja moge byc conajwyzej ksiezniczka xd nie gadaj tylko ratuj gonk !! *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz ZLAZCIE ZE MNIE KOBITY!!! miękkie ladowanie... PRYCH!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:47 am
Libido69 Addik Neilameane Jestem wlasnie po lekturze dwuch mang, z czego jedna zakrawa na yaoi. Hmmm..... CHCE WIECEJ!!!!! xd xd wiecie gdzie moge dostac pdfy mang question Pdfy? Ja tam sciagam skanlacje w Jpg'ach... jak mash cosiq na dysku to wysli mi na miala ... addik.0@gmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:48 am
Omega Sun jak dobrze miec znowu neta xd czesc Omi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:48 am
Dobra ja spadam, wroce tak za ok godz. nara!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:49 am
agut *rzuca sie na linie chwyta Yumi i leca na drugi koniec pokoju....przypadkowo na kogos spadaja bo lina sie urywa...* *oo....kto to byl?? sweatdrop * przynajmniej mialysmy miekkie ladowanie razz
to chyba Chris jest sweatdrop xp
on juz chyba stracił czucie od tej Vodki...wiec miejmy nadziej ze go bardzo nie bolało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Dobra ja spadam, wroce tak za ok godz. nara!! wink papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:50 am
LP_PL Dobra ja spadam, wroce tak za ok godz. nara!! wink ok ....siema ... cosiq pusto zara sie zrobi .... a opcego ni widu ni slychu ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:50 am
Setsuna Dragonclaw hm... jak zawsze xd i nawet nie probuj sie wbijac o 4 nad ranem whee No dobra dobra kochanie to 14:30 tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|