|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:31 am
Falcone ..........witam wszytkich obecnych............. Witaj Sokole.. 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:31 am
Falcone ..........witam wszytkich obecnych............. czesc ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:32 am
Libido69 ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart O slicznym ksieciu pieszczacym delikatnie swoja ksiezniczke? wink heart To co napioszesz cos do mnie na gg??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Addik Welcome Addik, your Gaia Gold: 1988 - dobry roocznik { moj rocznik } dobry gold ... xd moj tez xd moj rowniez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart za 7 gorami, za 7 lasami, za 7 morzami w wielkim zamku na szczycie najwyzszej wierzy mieszkzla piekna ksiezniczka... pewnego dnia wyszla na balkon i mowi: -K****! jak ja mam wszedzie daleko! (opowiedzialbym tradycyjny radziecki toast, ale musze juz spadac, bo czytelnie zamykaja. Narazie wszystkim!!!) Papatki =Kiryo= & Mirabell
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no czesc Misiu heart teskniles? heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune YumiTao jest tu jakis rycerz na sali ? no dobra moze byc stajenny xd *robi supel* chyba nikt cie nie chce ratowac xd juz mnie tu chyba nie kochaja sad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:33 am
Baliaur Christoff_Gangrell O tak Vodka byc dobre znieczulenie.... *doczolguje sie do niego i przytula spiac* O nagle obie o mnie przypomniąłas?? CZy to o Vodke chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ..........witam wszytkich obecnych............. wszyscy obecni witaja Ciebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ibris YumiTao znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp Jak wspominam nasza ostatnia noc, to bylas goraca wink xd mrr.... heart na sama mysl robi mi sie goraco wink heart xd Wiesz... poczekaj do lipca, bejbe ;> W parku chorzowskim jest duzo krzaczkow... 3nodding xd Ozz - a o panterze, morzu i mieliźnie? Moze pan tera mie liźnie biggrin [fonetycznie lepiej brzmi] Albo bajka o Leszku biggrin - Lez kuta**e. O orzeszku? - O zesz ku*wa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Neilameane LP_PL Ej co do mnie nic nie piszecie?? crying sad pisze bo mi sie nudzi, koncze, bo nie wiem co pisac xd xd Dzieki! Licza sie checi!! wink moje tesh xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Libido69 ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart O slicznym ksieciu pieszczacym delikatnie swoja ksiezniczke? wink heart To co napioszesz cos do mnie na gg?? a co chcesz sex przez gg
**okey powaga**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:34 am
Falcone ..........witam wszytkich obecnych............. Heyka Falcone & Setsuna Dragonclaw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:35 am
Setsuna Dragonclaw no czesc Misiu heart teskniles? heart domokun No pewnie że tęskniłem moja piekan heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:35 am
Ibris YumiTao Ibris YumiTao znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp Jak wspominam nasza ostatnia noc, to bylas goraca wink xd mrr.... heart na sama mysl robi mi sie goraco wink heart xd Wiesz... poczekaj do lipca, bejbe ;> W parku chorzowskim jest duzo krzaczkow... 3nodding xd Ozz - a o panterze, morzu i mieliźnie? Moze pan tera mie liźnie biggrin [fonetycznie lepiej brzmi] Albo bajka o Leszku biggrin - Lez kuta**e. O orzeszku? - O zesz ku*wa! "o apostolach" Jedzcie pijcie a po stolach nie zygajcie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|