|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:28 am
Mirabell Lethiel now playing: ninja ACDC - born to be wild ninja heart heart heart whee heart heart heart a mi wczoraj przyszedl Chrono Trigger OST, przepiekna muzyka... O.o .... nie znam.... papatki Vi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:28 am
Ozzwald ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart opowiem ci bajke "o komedzie" Oko medzie wydlubali. koniec bajeczki... To ja o jabłonce! Mialam ci ja błonkę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:29 am
Mirabell ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart za 7 gorami, za 7 lasami, za 7 morzami w wielkim zamku na szczycie najwyzszej wierzy mieszkzla piekna ksiezniczka... pewnego dnia wyszla na balkon i mowi: -K****! jak ja mam wszedzie daleko! (opowiedzialbym tradycyjny radziecki toast, ale musze juz spadac, bo czytelnie zamykaja. Narazie wszystkim!!!) elo .... a ba jeczek to nam tu nie opowiadaj ... bo i tak w ne nie wiezymy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ej co do mnie nic nie piszecie?? crying sad ja sie pozegnam.. *kiwa* Papasie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ozzwald ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart opowiem ci bajke "o komedzie" Oko medzie wydlubali. koniec bajeczki... To ja o jabłonce! Mialam ci ja błonkę biggrin a znasz o "dzwigu" Dzwi guwniarzu zamknij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:30 am
LP_PL Ej co do mnie nic nie piszecie?? crying sad pisze bo mi sie nudzi, koncze, bo nie wiem co pisac xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Welcome Addik, your Gaia Gold: 1988 - dobry roocznik { moj rocznik } dobry gold ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart O slicznym ksieciu pieszczacym delikatnie swoja ksiezniczke? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris YumiTao znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp Jak wspominam nasza ostatnia noc, to bylas goraca wink xd mrr.... heart na sama mysl robi mi sie goraco wink heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
..........witam wszytkich obecnych.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:31 am
Addik Welcome Addik, your Gaia Gold: 1988 - dobry roocznik { moj rocznik } dobry gold ... xd moj tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane LP_PL Ej co do mnie nic nie piszecie?? crying sad pisze bo mi sie nudzi, koncze, bo nie wiem co pisac xd xd Dzieki! Licza sie checi!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 ]Goth bless[ Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart O slicznym ksieciu pieszczacym delikatnie swoja ksiezniczke? wink heart gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|