|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:22 am
YumiTao znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp rozgrzazl bym cie ale cosiq daleko mam ... jakies propozycje question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:23 am
Ozzwald YumiTao Christoff_Gangrell Kurde no... A dzien był taki piekny mimo ze troche padało ui zimno byuo... I wszystko sie znowu sypie... kurde blaugh ty to bys sie cały czas uzalał nad soba....wez nie przynudzaj xd i sie rozchmurz whee on sie nie uzala.. szuka okazji po to by sie napic... tez tak robie... O tak Vodka byc dobre znieczulenie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris YumiTao everybody lurk ninja ninja ninja ewrybady kombinierki xd *wylania sie z zacienionego rogu pokoju i podpelza z poduszka do swiatla* cytat z pewnego koncertu disco polo (zaslyszne): "everybody klaszcza!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= nie wiem ile tu graczy i fanow ro jest ale paczcie xD : http://www.dotspiral.com/tree.jpg co to jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel now playing: ninja ACDC - born to be wild ninja heart heart heart whee heart heart now playing: c-bool - house baby ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:24 am
Ohh.. nudzi mi sie.. moze ktos opowie mi jakas bajeczke? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp Jak wspominam nasza ostatnia noc, to bylas goraca wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Ozzwald YumiTao Christoff_Gangrell Kurde no... A dzien był taki piekny mimo ze troche padało ui zimno byuo... I wszystko sie znowu sypie... kurde blaugh ty to bys sie cały czas uzalał nad soba....wez nie przynudzaj xd i sie rozchmurz whee on sie nie uzala.. szuka okazji po to by sie napic... tez tak robie... O tak Vodka byc dobre znieczulenie.... ja od poniedzialku sie znieczulam... tyle ze browarami... sam we wlasnym pokoju.. tak by nikogo nie zanudzac moimi problemami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel now playing: ninja ACDC - born to be wild ninja heart heart heart whee heart heart heart No w końcu jakaś pożądna muza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*puszcza na cały regulator S.O.A.D. Aerials*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel now playing: ninja ACDC - born to be wild ninja heart heart heart whee heart heart heart a mi wczoraj przyszedl Chrono Trigger OST, przepiekna muzyka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja zmykusiam ale wroce cos kolo 21 czy 22...naraziska wam ^^ *podaje lapke kazdemu i przytula...V.... blaugh * ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:25 am
Mirabell Ibris YumiTao everybody lurk ninja ninja ninja ewrybady kombinierki xd *wylania sie z zacienionego rogu pokoju i podpelza z poduszka do swiatla* cytat z pewnego koncertu disco polo (zaslyszne): "everybody klaszcza!" anglowiejski rzadzi! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|