|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:19 am
VioLLeta Neilameane Hi! *szeptem*mi sie wydaje, czy nowa? tak nowa...od przedwczoraj bodajze nie wiem sama bo mi sie wydaje ze juz rok ^^ sweatdrop Co u Ciebie? ^^ nic nowego czyli nic ^^ Ale witaj posrod nas ^^ *pshytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Mirabell oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed *jeszcze bardziej szeptem do Addika od kiedy my tu mamy hobbita?! Dobre!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:20 am
znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Neilameane Mirabell oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed *jeszcze bardziej szeptem do Addika od kiedy my tu mamy hobbita?! Nie hobbita, tylko elfa, tak od roku ze sporym hakiem... AAaaaa.... wybacz..... przyzwyczailam sie do dlugowlosych elfow..... (patrzy na swoje alter-ego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
everybody lurk ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao znowu mi zi zim zimno ! ja jusz chyba taka zimna dziewczyna jestem xp To dobrze bo ja goracy chlopak jestem wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:22 am
Quili http://fun.drno.de/flash/kozoFlash.swf xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
now playing: ninja ACDC - born to be wild ninja heart heart heart whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Mirabell Neilameane Mirabell oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed *jeszcze bardziej szeptem do Addika od kiedy my tu mamy hobbita?! Nie hobbita, tylko elfa, tak od roku ze sporym hakiem... AAaaaa.... wybacz..... przyzwyczailam sie do dlugowlosych elfow..... (patrzy na swoje alter-ego) nie ma sprawy whee jakis wyjatek musi byc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao everybody lurk ninja ninja ninja ewrybady kombinierki xd *wylania sie z zacienionego rogu pokoju i podpelza z poduszka do swiatla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|