|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:14 am
Illune *wiesza line na zyrandolu* zaraz mnie szlag trafi z tym ICQ jesli nie zaloze tego maila scream xp wchodz zawiesze cie xd bedziemy mieli warzywo na sznurku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nienadazam poddaj esie sie chyba blaugh ... hejka tym co doszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:15 am
Quili agut Quili Baliaur Quili http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm bleh xp ja nie wieze w milosc.. no cio ?? blaugh fajne razz mam jeszcze inne mrgreen podaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Illune *wiesza line na zyrandolu* zaraz mnie szlag trafi z tym ICQ jesli nie zaloze tego maila scream xp wchodz zawiesze cie xd bedziemy mieli warzywo na sznurku xd *obwiazuje gowe yumi sznurem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk agut Qatryk *wraca z pokoju przebrany* Tak lepiej *uśmiecha się* hehe...o wiele....ladnie Ci w bialym biggrin Dzięki 3nodding nie ma za co razz Szczera prawda blaugh Heyka Illune *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:16 am
Ide na ryby... Musze uzbierać jakieś 5 k sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:16 am
oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:17 am
Neilameane Hi! *szeptem*mi sie wydaje, czy nowa? tak nowa...od przedwczoraj bodajze nie wiem sama bo mi sie wydaje ze juz rok ^^ sweatdrop Co u Ciebie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune YumiTao Illune *wiesza line na zyrandolu* zaraz mnie szlag trafi z tym ICQ jesli nie zaloze tego maila scream xp wchodz zawiesze cie xd bedziemy mieli warzywo na sznurku xd *obwiazuje gowe yumi sznurem* xd nie wazywo....bedzie tak jak w klatwie...*stuk, stuk, stuk....wchodzi do pokoju, patrzy a tu chlopczyk buja dziewczyne na linie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed *jeszcze bardziej szeptem do Addika od kiedy my tu mamy hobbita?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Qatryk agut Qatryk *wraca z pokoju przebrany* Tak lepiej *uśmiecha się* hehe...o wiele....ladnie Ci w bialym biggrin Dzięki 3nodding nie ma za co razz Szczera prawda blaugh Heyka Illune *przytulas* *przytula* xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:18 am
Illune YumiTao Illune *wiesza line na zyrandolu* zaraz mnie szlag trafi z tym ICQ jesli nie zaloze tego maila scream xp wchodz zawiesze cie xd bedziemy mieli warzywo na sznurku xd *obwiazuje gowe yumi sznurem* xd jest tu jakis rycerz na sali ? no dobra moze byc stajenny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:18 am
Neilameane Mirabell oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed *jeszcze bardziej szeptem do Addika od kiedy my tu mamy hobbita?! Nie hobbita, tylko elfa, tak od roku ze sporym hakiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:19 am
Neilameane Mirabell oki, stracilem watek bo mi sie komp skaszanil stressed *jeszcze bardziej szeptem do Addika od kiedy my tu mamy hobbita?! eek yy .... kogo confused ; kto nim niby jest question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|