|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:07 am
Lorak No co jest Lethiel nie stesknilas sie za swoim znajomy xd domokun xd nio przecie sie stesknilam xd *przytuuuuuuuuuuula* blaugh dosyć przytuli bo Setsu bedzie zla 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Nie lubiacych czekolady na gilotyne!!!!! scream xd heart Chyba troche za drastyczne kroki chcesz wprowadzic Libido sweatdrop domokun domokun ale z drugiej strony moglo to by byc ciekawe domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:08 am
YumiTao agut YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...a tobie co??Nie lubisz czekolady?? eek lubie xd ale dzisiaj troche przesadziłam ze jej spozyciem.... Ja nigdy nie przesadze, nawet jak przesadze to i tak nie przesadze wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Nie lubiacych czekolady na gilotyne!!!!! scream xd heart LOL (?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao agut YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...a tobie co??Nie lubisz czekolady?? eek lubie xd ale dzisiaj troche przesadziłam ze jej spozyciem.... a dla mnie te rodzynki sa pierwszym dzisiaj posilkiem.... no drugim.. pierwsze bylo piwo z chipsami... łatwo było sie domyslic co na sniadanie miałes xd teraz rozumiem obiadek konsumujesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wraca z pokoju przebrany* Tak lepiej *uśmiecha się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:09 am
Lethiel Lorak No co jest Lethiel nie stesknilas sie za swoim znajomy xd domokun xd nio przecie sie stesknilam xd *przytuuuuuuuuuuula* blaugh dosyć przytuli bo Setsu bedzie zla 3nodding 3nodding 3nodding Wiem smile szkoda ze jej jeszcze nie ma crying tesknie za nia strasznie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
agut YumiTao agut YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...a tobie co??Nie lubisz czekolady?? eek lubie xd ale dzisiaj troche przesadziłam ze jej spozyciem.... to wez czyms radioaktywnym heftnij na kmiecikowa xp ja tylko mam w posiadaniu radioaktywny stanik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili Baliaur Quili http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm bleh xp ja nie wieze w milosc.. no cio ?? blaugh fajne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik czesc .... mash jakies informacje od snipera question Tylko takie, ze mi w SMS-ie zaczal spiewac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|