|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:03 am
No co jest Lethiel nie stesknilas sie za swoim znajomy xd domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:03 am
YumiTao Christoff_Gangrell Kurde no... A dzien był taki piekny mimo ze troche padało ui zimno byuo... I wszystko sie znowu sypie... kurde blaugh ty to bys sie cały czas uzalał nad soba....wez nie przynudzaj xd i sie rozchmurz whee on sie nie uzala.. szuka okazji po to by sie napic... tez tak robie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:04 am
LP_PL ]Goth bless[ YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...JAK MOZNA NIE LUBIEC CZEKOLADY?!!!! gonk Tez sie dziwie!!! stare me two eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Qatryk *szybko wbiega w kajdanach i w więziennym stroju do budynku i zatrzaskuje za sobą drzwi* Witam wszystkich. siema ... a tobie co question z wiezienia zwiales question *Przerywa przegryzanie* musiałem.... Musze udowodnić swoją niewinność!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...a tobie co??Nie lubisz czekolady?? eek lubie xd ale dzisiaj troche przesadziłam ze jej spozyciem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:05 am
Qatryk *szybko wbiega w kajdanach i w więziennym stroju do budynku i zatrzaskuje za sobą drzwi* Witam wszystkich. witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Quili http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm bleh xp ja nie wieze w milosc.. no cio ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Christoff_Gangrell Kurde no... A dzien był taki piekny mimo ze troche padało ui zimno byuo... I wszystko sie znowu sypie... kurde blaugh ty to bys sie cały czas uzalał nad soba....wez nie przynudzaj xd i sie rozchmurz whee on sie nie uzala.. szuka okazji po to by sie napic... tez tak robie... heh.....idziemy na piwo??Tez bym conieco potopila... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao agut YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...a tobie co??Nie lubisz czekolady?? eek lubie xd ale dzisiaj troche przesadziłam ze jej spozyciem.... a dla mnie te rodzynki sa pierwszym dzisiaj posilkiem.... no drugim.. pierwsze bylo piwo z chipsami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie lubiacych czekolady na gilotyne!!!!! scream xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O Yumi ten plakat co masz w sygnaturze wisi u mnie na scianie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm... *szybko biegnie do swojego pokoju i się przebiera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:07 am
YumiTao agut YumiTao Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...a tobie co??Nie lubisz czekolady?? eek lubie xd ale dzisiaj troche przesadziłam ze jej spozyciem.... to wez czyms radioaktywnym heftnij na kmiecikowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|