|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:57 am
* dalej zwisajac z zyrandola zaczyna przysypiac... i lup spadlo sie na podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka Vi a kto powiedzial ze nie chce....powiedzialem tylko ze jak zwykle moja wina xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fak ja sie zgubilem xD o co chodzi o czym gadacie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hey....z kad masz taka kinderke?? stare podzielisz sie?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars* *siada obok* podziel się ! rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars* *niuch niuch* *podchodzi do niego na czworaka* whee podziel sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:58 am
Hejas. LP_PL Yo! Podoba mi sie to jajko nispodzianka!!! To sobie spraw takie w czym problem smile Heeeeeeeeja Lethi dawno Cię nie widziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:59 am
Baliaur * dalej zwisajac z zyrandola zaczyna przysypiac... i lup spadlo sie na podloge* *pomaga jej wstac* nic ci nie jest?? *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut LP_PL agut LP_PL agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! Czemu jestes wQrzona * podchodzi i glaszcze* wink a...wogole poryty dzien mam crying dzisiaj mialam angol zdawac bo jestem zagrozona, czekalismy godzine chyba az nas wezmie do sali i przepyta, a ona po godzinie wychodzi i nam mowi ze mamy isc do domu bo nie ma dla nas czasu gonk Jeszcze jutro mam kartkowke z gegry i sprawdzian z chemii crying Wspolczuje, a ja jestem chory! crying gonk u...bidoQ...ale i tak duzo nie tracisz bo jest zimno smile Moze i racja, ale gardlo boli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars* *niuch niuch* *podchodzi do niego na czworaka* whee podziel sie blaugh no i zucily sie sepy wypatrujece pozywienia ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars*
blech gonk ......czekolada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:00 am
Kurde no... A dzien był taki piekny mimo ze troche padało ui zimno byuo... I wszystko sie znowu sypie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars* *siada obok* podziel się ! rolleyes Lethiel Ozzwald *siada na podlodze wsuwajac rodzynki w czekoladzie Lila Stars* *niuch niuch* *podchodzi do niego na czworaka* whee podziel sie blaugh *wsypuje rodzynki do miseczki i stawia przed soba* prosze jedzcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL agut LP_PL agut LP_PL agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! Czemu jestes wQrzona * podchodzi i glaszcze* wink a...wogole poryty dzien mam crying dzisiaj mialam angol zdawac bo jestem zagrozona, czekalismy godzine chyba az nas wezmie do sali i przepyta, a ona po godzinie wychodzi i nam mowi ze mamy isc do domu bo nie ma dla nas czasu gonk Jeszcze jutro mam kartkowke z gegry i sprawdzian z chemii crying Wspolczuje, a ja jestem chory! crying gonk u...bidoQ...ale i tak duzo nie tracisz bo jest zimno smile Moze i racja, ale gardlo boli crying ja mam chyba jakies uczulenie, caly czas kicham i mnie katar meczy a jestem zdrowa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*szybko wbiega w kajdanach i w więziennym stroju do budynku i zatrzaskuje za sobą drzwi* Witam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|