|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:53 am
Mizuho Shigami Christoff_Gangrell agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! eek ... yeah mamy cudowny dzien widze i wszystkim sie udziela... Nie nie jest tak starsznie znowu... choc nie ukrywam ze mogłoby byc lepiej Tak po zatym to cześc wszystkim... hey....zgadzam sie z christoffem....mi sie udziela....a szczegolnie jak swoja wychowawczynie widzie sad Buu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta yy o czym klikacie? gadalam przez tel... sweatdrop No i jak poszla rozmowa? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut LP_PL agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! Czemu jestes wQrzona * podchodzi i glaszcze* wink a...wogole poryty dzien mam crying dzisiaj mialam angol zdawac bo jestem zagrozona, czekalismy godzine chyba az nas wezmie do sali i przepyta, a ona po godzinie wychodzi i nam mowi ze mamy isc do domu bo nie ma dla nas czasu gonk Jeszcze jutro mam kartkowke z gegry i sprawdzian z chemii crying Wspolczuje, a ja jestem chory! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:54 am
Addik *podnosi sie z podogi zdezorientowany ... zmeczony ..... wstaje ... i upada ... twaza do ziemi moowi * czesc wszystkm nowo przybylym .... co sie stalo question *przestaje go sztoorchac butem* *pomaga mu wstać* eee... niby nic xd witaj Agutq *przytuuuuuuuuuuuuul* whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Quili* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= ale z tymi errorami to jest qrwa przegiecie >.> nie moge wejsc w profil T.T polamal mi sie ulubiony (najlepszy) skateboard przez co zremisowalem stylu z jakim tempakiem rojebalem lape a jastem w druznie footbolowej podajacym wiec odpadam a mamy mecz wazny crying T.T uu....biedaczek *podchodzi do niego, przytula i pociesza...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk VioLLeta ee w skrocie napisze..witam wszystkich od nowa ^^ ehz przez ten telefon zgubilam watek blaugh to wina Vykka blaugh sweatdrop zawsze moja blaugh ...gdybys nie chciala to by nie bylo tak xd no dobra nie dzwonie nastepnym razem jak nie chcesz blaugh bluuuu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili ello wszyskitm smile o czym gadacie ? Yo! Ciagle zeberezne texty! wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:55 am
Mirabell agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! *lapie cos rzuconego z pod reki* czesc! hey *przytul* a co zlapales??Moze to jedna z moich szpilek....nie moge ich znalesc....*gdzie ja je rzucilam...?? sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL agut LP_PL agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! Czemu jestes wQrzona * podchodzi i glaszcze* wink a...wogole poryty dzien mam crying dzisiaj mialam angol zdawac bo jestem zagrozona, czekalismy godzine chyba az nas wezmie do sali i przepyta, a ona po godzinie wychodzi i nam mowi ze mamy isc do domu bo nie ma dla nas czasu gonk Jeszcze jutro mam kartkowke z gegry i sprawdzian z chemii crying Wspolczuje, a ja jestem chory! crying gonk u...bidoQ...ale i tak duzo nie tracisz bo jest zimno smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:56 am
LP_PL Quili ello wszyskitm smile o czym gadacie ? Yo! Ciagle zeberezne texty! wink blaugh idzie sie przyzwyczaić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|