|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! eek ... yeah mamy cudowny dzien widze i wszystkim sie udziela... Nie nie jest tak starsznie znowu... choc nie ukrywam ze mogłoby byc lepiej Tak po zatym to cześc wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 LP_PL Libido69 LP_PL BeeWolf_san Libido69 Witam wszystkich! wink heart Mam nadzieje, ze nie jestes taka jak inne i pokarzesz?? Bee zgodzisz sie ze mna? wink Oj.. a co mam Ci pokazac, swintuszku? 3nodding heart A co mozesz badz chcesz?? wink blaugh redface Czy ja wiem czy mam ochote.. a moze mnie sprobujesz przekonac? Nie jestem latwa... twisted 3nodding heart kolejny cyberek w miejscu publicznym xd robi sie ciekawie xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik *bariera nagle gestnieje ... i szybki wchodzi w addika ... jego oczy sa czarne z pulsujacymi niebieskimi iskrami ... * *glut otacza leti { i kage } ze wszystkich stron ... powoli zaczyna ich wchlaniac ... zmniejszajac przestrzen w glucie ... * *wisi na szyji chrisa* *podnosi jedną brew* eme... *spoglada na gloota otaczajacego poostą przestrzen* a feeee xp *addik zaczyna szeptac dziwne slowa i nagle ... eek * scream kkaaaaaaaaaaaaaa.... *w sali robi sie glucha cisza .... wybucha czarne swiatlo ... oslepia wszystkich ..... a kedy ciemnosc znika .... gluta jush niema ... * *addik upada nieprzytomny na ziemie ... caly siny , drzacy , goracy , spocony , i cieknie mu krew z uszu i nosa * *puszcza chrisa* *podchodzi do addika* O.o *szturch szturch butem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:50 am
LP_PL agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! Czemu jestes wQrzona * podchodzi i glaszcze* wink a...wogole poryty dzien mam crying dzisiaj mialam angol zdawac bo jestem zagrozona, czekalismy godzine chyba az nas wezmie do sali i przepyta, a ona po godzinie wychodzi i nam mowi ze mamy isc do domu bo nie ma dla nas czasu gonk Jeszcze jutro mam kartkowke z gegry i sprawdzian z chemii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ello wszyskitm smile o czym gadacie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ee w skrocie napisze..witam wszystkich od nowa ^^ ehz przez ten telefon zgubilam watek blaugh to wina Vykka blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale z tymi errorami to jest qrwa przegiecie >.> nie moge wejsc w profil T.T polamal mi sie ulubiony (najlepszy) skateboard przez co zremisowalem stylu z jakim tempakiem rojebalem lape a jastem w druznie footbolowej podajacym wiec odpadam a mamy mecz wazny crying T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:51 am
Libido69 LP_PL Libido69 LP_PL BeeWolf_san Libido69 Witam wszystkich! wink heart Mam nadzieje, ze nie jestes taka jak inne i pokarzesz?? Bee zgodzisz sie ze mna? wink Oj.. a co mam Ci pokazac, swintuszku? 3nodding heart A co mozesz badz chcesz?? wink blaugh redface Czy ja wiem czy mam ochote.. a moze mnie sprobujesz przekonac? Nie jestem latwa... twisted 3nodding heart W to nie watpie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! *lapie cos rzuconego z pod reki* czesc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk agut *wchodzi wQrzona rzucajac wszystkim co ma pod reka scream * Czesc wszystkim!! hej*odruchowo wskakuje na sufit* heh....nie bojaj sie....jak juz komus cos zrobie to mojej babce z angola!! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*podnosi sie z podogi zdezorientowany ... zmeczony ..... wstaje ... i upada ... twaza do ziemi moowi *
czesc wszystkm nowo przybylym ....
co sie stalo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wskakuje na zyrandol zwiesha sie glowa w dol i obserwuje wszystkich zaczynajac sie hustac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta ee w skrocie napisze..witam wszystkich od nowa ^^ ehz przez ten telefon zgubilam watek blaugh to wina Vykka blaugh sweatdrop zawsze moja blaugh ...gdybys nie chciala to by nie bylo tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|