|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:30 am
Baliaur Bee jak kcesh poogladac jakies cycki to jest tego od zarabania na necie sweatdrop Ale nie twoje crying łołoł .... talala ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:30 am
Baliaur I'll be so much better, I'll do everything right I'll be your little girl forever I'll go to sleep at nightBee jak kcesh poogladac jakies cycki to jest tego od zarabania na necie sweatdrop Nie mow tak ja chce wiedziec kogo sa i znac te osobe!!! biggrin Wieksza przyjemnosc!!! blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:31 am
Witam wszystkich! wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:31 am
Hey hey hey wszystkim *odwzajemnia przytul* *podchodzi do baliuar całuje w czułko* Hey whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:32 am
Addik Lethiel Addik *krew z oczu wypelnia caly krag .... a po chwili z kregu wystrzeliwuje i utrzymywuje sie czarne swiatlo/bariera * *glut zbliza sie do leti i wyciaga do niej rece ... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!! *ultradźwieki* crying crying crying gdzie z lapskami ochydniku jeden !! scream *fire ball* *glut przyjmuje fire-bala na klate ... wciaga go i rosnie do 130cm * *na barieze pojawiaja sie niebieskie iskry , i ladunki elektryczne ... bariera pulsuje .... * *glut podchodzi do leti .... i rozciaga sie proobojac ja otoczyc / wchlonac * crying crying crying *chowa sie za kage* weźcie to ode mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:32 am
BeeWolf_san Pozw�l mi swiecić kiedy słońca brak, być nadzieja kiedy szukasz gwiazd Łoooooo Kolorowe sny kiedy dodtykam ciebie zwariowany swiat kiedy w nas tańczy pragnienie.... O kusza gaga ale przypał. Hejj hoolll tralala xd niezle zaczales wink just 5 hihihi biggrin biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Baliaur I'll be so much better, I'll do everything right I'll be your little girl forever I'll go to sleep at nightBee jak kcesh poogladac jakies cycki to jest tego od zarabania na necie sweatdrop Nie mow tak ja chce wiedziec kogo sa i znac te osobe!!! biggrin Wieksza przyjemnosc!!! blaugh wink no lepiej jest znać bo potem to lipa, jak nie znasz co rano przedstawić sie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat witam ponownie wszystkich...!!! hej *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:34 am
Christoff_Gangrell Hey hey hey wszystkim *odwzajemnia przytul* *podchodzi do baliuar całuje w czułko* Hey whee *spi jak zabita* hrrrr to chlopaki szukajcie innej naiwnej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:35 am
*rozgląda sie za mega glutem* ninja *droga wolna* *skok na chrisia* witaj *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:35 am
BeeWolf_san LP_PL Baliaur I'll be so much better, I'll do everything right I'll be your little girl forever I'll go to sleep at nightBee jak kcesh poogladac jakies cycki to jest tego od zarabania na necie sweatdrop Nie mow tak ja chce wiedziec kogo sa i znac te osobe!!! biggrin Wieksza przyjemnosc!!! blaugh wink no lepiej jest znać bo potem to lipa, jak nie znasz co rano przedstawić sie ? *przytakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|