|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:47 am
BeeWolf Sei chan A ze mną się nikt nie przywitał crying Mnie też czesto olewaja *oatrzy sie na tłum złowrogo* no już już nie płacz ! Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:48 am
Sei chan BeeWolf Sei chan A ze mną się nikt nie przywitał crying Mnie też czesto olewaja *oatrzy sie na tłum złowrogo* no już już nie płacz ! Nyu^ ^ EE.. coś nie tak zrobiłem ... *rozglada sie po okolicy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:49 am
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan A ze mną się nikt nie przywitał crying Mnie też czesto olewaja *oatrzy sie na tłum złowrogo* no już już nie płacz ! Nyu^ ^ EE.. coś nie tak zrobiłem ... *rozglada sie po okolicy* ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:49 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan A ze mną się nikt nie przywitał crying jesteś za mała żeby ktoś cię zauważył blaugh ale cześć Pikachu na niego!!*Zółty pokemon wskakuje Sayo na głowe* no co małe też fajne blaugh zżuca pikachu spadaj pluszaku bo cię znów zamknę w szklanej kuli z gazem *Pikachu razi Sayo prądem i chowa się spowrotem do pokeball*Nie trzeba było go drażnić stare sei nikt ci nie mówił że na mnie prąd nie działa tym bardziej z gumiaka zrodzonego z chorej wyobraźni lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:50 am
Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan A ze mną się nikt nie przywitał crying Mnie też czesto olewaja *oatrzy sie na tłum złowrogo* no już już nie płacz ! Nyu^ ^ EE.. coś nie tak zrobiłem ... *rozglada sie po okolicy* ??? Boś sie na mnie tak spojrzała ^ ^ .... iii ... a to nic złego haha haha ha haha zgłupiałem juz .... łeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:50 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan A ze mną się nikt nie przywitał crying jesteś za mała żeby ktoś cię zauważył blaugh ale cześć Pikachu na niego!!*Zółty pokemon wskakuje Sayo na głowe* no co małe też fajne blaugh zżuca pikachu spadaj pluszaku bo cię znów zamknę w szklanej kuli z gazem *Pikachu razi Sayo prądem i chowa się spowrotem do pokeball*Nie trzeba było go drażnić stare sei nikt ci nie mówił że na mnie prąd nie działa tym bardziej z gumiaka zrodzonego z chorej wyobraźni lethiel Tak to czemu włosy ci się palą??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:51 am
wpadam tylko na sekunde, bo nie moge zostac... przypominam: kto jeszcze nie glosowal, niech to zrobi -> TU (albo przynajmniej pobumpa od czasu do czasu ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:55 am
siemasz ... !!! xp czesc i pa Tao !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaa miałąm giftboxa...a w nim NITEMARE HEADBAND!!! *skacze po suficie z radości*!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o widze ze ktos nowy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 11:58 am
Delein Aaa miałąm giftboxa...a w nim NITEMARE HEADBAND!!! *skacze po suficie z radości*!!!!!!! jejeje .... biggrin oddasz mi go biggrin buhaha Witam nowego przybysza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|