|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 10:56 am
Ibris Lethis, skarbie, co to za zwierze? (Kage, cicho XD) No i ja nie rozumiem teraz tego wszystkiego... Po co uciekac sie do przemocy? Po co te wszystkie wojny? Wystarczy zagrozic komus, ze pokaze sie mu fotki Linkina XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 10:58 am
Kagenoyami Ibris Lethis, skarbie, co to za zwierze? (Kage, cicho XD) No i ja nie rozumiem teraz tego wszystkiego... Po co uciekac sie do przemocy? Po co te wszystkie wojny? Wystarczy zagrozic komus, ze pokaze sie mu fotki Linkina XDDDD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 11:01 am
Kagenoyami Ibris Lethis, skarbie, co to za zwierze? (Kage, cicho XD) No i ja nie rozumiem teraz tego wszystkiego... Po co uciekac sie do przemocy? Po co te wszystkie wojny? Wystarczy zagrozic komus, ze pokaze sie mu fotki Linkina XDDDD neutral ty sobie kupiles wyglad? i skoro bazujesz tylko na ludzkim wygladzie to strasznie z ciebie plytki i prosty kolo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:17 pm
crazy chaz Kagenoyami Ibris Lethis, skarbie, co to za zwierze? (Kage, cicho XD) No i ja nie rozumiem teraz tego wszystkiego... Po co uciekac sie do przemocy? Po co te wszystkie wojny? Wystarczy zagrozic komus, ze pokaze sie mu fotki Linkina XDDDD neutral ty sobie kupiles wyglad? i skoro bazujesz tylko na ludzkim wygladzie to strasznie z ciebie plytki i prosty kolo zgadzam sie xP :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:27 pm
whee jeejjj... opcusiuu... ty zawsze tak śliczniutko wychodzisz na zdjęciach 4laugh 4laugh daaaj buuuzii heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:29 pm
Kagenoyami Czy to nie jest czasem pan Linkin z profilu? ;> XP mwhaha XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 1:38 pm
Kimagure-chan whee jeejjj... opcusiuu... ty zawsze tak śliczniutko wychodzisz na zdjęciach 4laugh 4laugh daaaj buuuzii heart [oczywiste_klamstwo]buzi daje dopiero po slubie[/oczywiste_klamstwo] mrgreen a wychodze fajnie bo zdjec niedoswietlam i nie widac calkiem mojej mordy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:46 pm
na tej fotce wyszedłes o wiele lepiej chaz cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 2:53 pm
Kimagure-chan na tej fotce wyszedłes o wiele lepiej chaz cool heart bo tamte byly robione w nocy i bylismy juz skamani nic nam sie nie chcialo i ledo zylismy, ale dziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 3:43 pm
crazy chaz Kimagure-chan na tej fotce wyszedłes o wiele lepiej chaz cool heart bo tamte byly robione w nocy i bylismy juz skamani nic nam sie nie chcialo i ledo zylismy, ale dziekuje wink ależ nie ma za co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|