|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:53 am
Maryśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scream scream scream scream scream scream scream scream scream
odczep się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk błagam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:55 am
juliangel Maryśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream odczep się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk błagam... nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :devil: chiba ze mi znajdziesh takiego mena jakiego my tera z aska szukamy stressed blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:55 am
juliangel Maryśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream odczep się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk błagam... -HEHE- -Czym sie tak denerwojesz??- MUSIAŁ ?? -ładne imie-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:56 am
nie tylko nie musiał baliaur wyjasnij bo ja spadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:57 am
juliangel nie tylko nie musiał baliaur wyjasnij bo ja spadam... papapa crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:58 am
Baliaur Omega Sun o co Wam chodzi gonk crying ? padlam ofiara pomowienia crying crying crying omesiu nie chodzi o ciebie *przytul* po prostu chlopak ktore julia kiedys kochala ma na nazwisko MUSIAL aha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:59 am
Baliaur juliangel Maryśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream odczep się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk błagam... nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee :devil: chiba ze mi znajdziesh takiego mena jakiego my tera z aska szukamy stressed blaugh -hmhm- -wychodzi z cienia- -Lachosz jestem- -jestem "menem"- -jestem wolny- -jestem jaki jestem- papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:01 am
Lachosz_Targosz -hmhm- -wychodzi z cienia- -Lachosz jestem- -jestem "menem"- -jestem wolny- -jestem jaki jestem- papa hehe a jestes moze podobny do Setsuny Moudo(czy jak to sie pisze)?? raczej nie wiec siedz cicho wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:06 am
Baliaur Lachosz_Targosz -hmhm- -wychodzi z cienia- -Lachosz jestem- -jestem "menem"- -jestem wolny- -jestem jaki jestem- papa hehe a jestes moze podobny do Setsuny Moudo(czy jak to sie pisze)?? raczej nie wiec siedz cicho wink -nie- -ale- -kolerzanki i sasiadki nak ktorymi mieskzam- -mowia, ze mam bardzo ladna cere-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:07 am
Lachosz_Targosz Baliaur Lachosz_Targosz -hmhm- -wychodzi z cienia- -Lachosz jestem- -jestem "menem"- -jestem wolny- -jestem jaki jestem- papa hehe a jestes moze podobny do Setsuny Moudo(czy jak to sie pisze)?? raczej nie wiec siedz cicho wink -nie- -ale- -kolerzanki i sasiadki nak ktorymi mieskzam- -mowia, ze mam bardzo ladna cere- my z qmpela od wczoraj szukamy sobowtora setsuny... tylko ani mru mru ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:14 am
Baliaur Lachosz_Targosz Baliaur Lachosz_Targosz -hmhm- -wychodzi z cienia- -Lachosz jestem- -jestem "menem"- -jestem wolny- -jestem jaki jestem- papa hehe a jestes moze podobny do Setsuny Moudo(czy jak to sie pisze)?? raczej nie wiec siedz cicho wink -nie- -ale- -kolerzanki i sasiadki nak ktorymi mieskzam- -mowia, ze mam bardzo ladna cere- my z qmpela od wczoraj szukamy sobowtora setsuny... tylko ani mru mru ninja -A kto to setsuny??- -bo chyba to nie facet??-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:41 pm
nawet nie wiecie jak bardzo nas to bolało... oboje... taki ładny cycuszek... atera nie można go dotknąc przez jakieś 4 dni... bo kwiczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:44 pm
...Przez chwilę miałem ochotę włączyć się do owej "dyskusji", ale z jakiegoś powodu ostatni post jaki tu zobaczyłem mnie zniechęcił. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:46 pm
Kukus nawet nie wiecie jak bardzo nas to bolało... oboje... taki ładny cycuszek... atera nie można go dotknąc przez jakieś 4 dni... bo kwiczy  Powiem ci TAK ... FE .. po co komu sie okaleczac o to w takich miejscach !!! To jest porabane ... bleh !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|