|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:46 am
Real_Twisted zdrastwuj towarisze twisted witaj ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:47 am
revcat Real_Twisted zdrastwuj towarisze twisted witaj ! mrgreen yey whee w koncu doczekalam sie odpowiedzi czesc kocie whee heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:50 am
Baliaur revcat Baliaur pirate mrgreen że what?? cool ja dzisja spalam jakies 5h mrgreen
a daj linka ninja domokun heart cool
nie moge dac ci linka poniewaz to nie idze z zadnego internetowego sklepu....ale jak juz dostane to ci wszystko pokaze mrgreen to szkad Ty to kitikacie mash? domokun a ja mam od dzisiaj kota w domu heart heart heart
a po ile zwis meski prosty cool ?
gacie tez pokazesz mrgreen
zwis 12.5 euro..... tak pokaze ci wszystko....no prawie blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:51 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted zdrastwuj towarisze twisted witaj ! mrgreen yey whee w koncu doczekalam sie odpowiedzi czesc kocie whee heart twisted mrgreen heart mrauuuu.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:53 am
revcat zwis 12.5 euro..... tak pokaze ci wszystko....no prawie blaugh mrgreen to Wy macie z racquelem jakies stosunki spiskowe?? cool
ej jak pomnoze x4 to wychodzi calkiem sporo sweatdrop stressed
Navet na gai jestem biedulka rofl lol biedna sierotka Marysia lol rofl
a czego nie pokazesH??? nie mart sie pare promili we krwi i tak pokazesh pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:55 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted zdrastwuj towarisze twisted witaj ! mrgreen yey whee w koncu doczekalam sie odpowiedzi czesc kocie whee heart twisted mrgreen heart mrauuuu.... 3nodding xd drapie za uszkiem... xd whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:55 am
Baliaur revcat zwis 12.5 euro..... tak pokaze ci wszystko....no prawie blaugh mrgreen to Wy macie z racquelem jakies stosunki spiskowe?? cool
ej jak pomnoze x4 to wychodzi calkiem sporo sweatdrop stressed
Navet na gai jestem biedulka rofl lol biedna sierotka Marysia lol rofl
a czego nie pokazesH??? nie mart sie pare promili we krwi i tak pokazesh pirate mrgreen z racqelem spisek mam juz od 12 lat albo i dluzej jak sie znamy....ale tym razem to nie jego sprawka..... mrgreen mowisz promile? no okey ciekaw jestem czy to poskutkuje..... blaugh mwhahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:57 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted zdrastwuj towarisze twisted witaj ! mrgreen yey whee w koncu doczekalam sie odpowiedzi czesc kocie whee heart twisted mrgreen heart mrauuuu.... 3nodding xd drapie za uszkiem... xd whee twisted no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:58 am
revcat z racqelem spisek mam juz od 12 lat albo i dluzej jak sie znamy....ale tym razem to nie jego sprawka..... mrgreen mowisz promile? no okey ciekaw jestem czy to poskutkuje..... blaugh mwhahahahahahahaha ja CI powiem jedno ninja
Ty lepiej na mnie uwarzaj pirate rofl lol
co za s**t! droga ta unia mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:58 am
revcat Real_Twisted mrgreen heart mrauuuu.... 3nodding xd drapie za uszkiem... xd whee twisted no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate a co jeszcze lubia ??? xd xd whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:01 am
revcat no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate tja albo wybywac z domu na 2 m-ce na panny rofl xd apotem cale podrapane sa cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:01 am
Baliaur revcat z racqelem spisek mam juz od 12 lat albo i dluzej jak sie znamy....ale tym razem to nie jego sprawka..... mrgreen mowisz promile? no okey ciekaw jestem czy to poskutkuje..... blaugh mwhahahahahahahaha ja CI powiem jedno ninja
Ty lepiej na mnie uwarzaj pirate rofl lol
co za s**t! droga ta unia mrgreen pirate taaaa strach sie bac..... mrgreen no unia daje w kosc cenami.... neutral pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:02 am
Baliaur revcat no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate tja albo wybywac z domu na 2 m-ce na panny rofl xd apotem cale podrapane sa cool i strasznie wychudzone...ale za to jakie zadowolone...a potem plaga malych kociat na osiedlu stare xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:02 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted mrgreen heart mrauuuu.... 3nodding xd drapie za uszkiem... xd whee twisted no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate a co jeszcze lubia ??? xd xd whee twisted jest jeszcze kilka takich milych fajnych rzeczy...... wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:04 am
Real_Twisted Baliaur revcat no no to jest to co kocury lubia najbardziej... mrgreen pirate tja albo wybywac z domu na 2 m-ce na panny rofl xd apotem cale podrapane sa cool i strasznie wychudzone...ale za to jakie zadowolone...a potem plaga malych kociat na osiedlu stare xd twisted a to moja wina ze nie znalazla sie taska ktora potrafilaby sie mna pozadnie zajac? phi! mrgreen to sobie kraze jak wolny elektron.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|