|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:32 am
Lol..... A pom-pom fiúkat én is megnézném... Meg mi lányok is pompomozhatnánk... milyen is lenne valamelik autóparkolóban pompomozni biggrin Csak 5let.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:32 am
napsugar de a terhes érettségiző egy halom plusz pontot kap rolleyes főleg, hogyha az "energiaital kockázatai és mellékhatásai" tételt húzza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:44 am
Obilia Lol..... A pom-pom fiúkat én is megnézném... Meg mi lányok is pompomozhatnánk... milyen is lenne valamelik autóparkolóban pompomozni biggrin Csak 5let. tiszta getto feeling xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:47 am
sorry...most nem vagyok parkolós pompomozáshoz öltözve........... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:52 am
jah.... mer nincs rajtad melltartó xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:53 am
napsugar de a terhes érettségiző egy halom plusz pontot kap rolleyes Naja nem is keveset.... ha jól tudom +30 pont vagy mi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:53 am
Hungarian Aoyama Medvelaszlo napsugar remélem jobb mint a karácsony volt stare Egyet értek stare Én nem karácsonyoztam itt szóval én nem tom (pedig 300nap felett van a gájám) de ha szerintetek szar akk sztem is smile Napsi legközelebb velem aludj!*huncut mosoly*
Nem is igaz! Szerintem karácsony kellemes volt. emo zOMG!-s fa meg gyönyörű! crying Tény, hogy nem volt annyira jó, mint Halloween, de akkor is. (Karácsonynál fix, hogy nem lesz jobb.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:00 pm
mondjuk az tényleg szép volt 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:07 pm
napsugar jah.... mer nincs rajtad melltartó xd miért árulkodsz....... most már csak az hiányzik, hogy mindenkinek elmeséld, hogy mit csinálok a nyakkendővel redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:10 pm
stranger12 napsugar jah.... mer nincs rajtad melltartó xd miért árulkodsz....... most már csak az hiányzik, hogy mindenkinek elmeséld, hogy mit csinálok a nyakkendővel redface uppsz.... igaz nem avatkozok az intim dolgaitokba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:12 pm
stranger12 napsugar jah.... mer nincs rajtad melltartó xd miért árulkodsz....... most már csak az hiányzik, hogy mindenkinek elmeséld, hogy mit csinálok a nyakkendővel redface Nem ciki szerintem. Csak annak kell hordani, akiét legyőzi a gravitáció vagy épp félig átlátszó felsőt visel. A nyakkendővel vajon mit csinálsz? twisted Mondjuk csak övre tudok gondolni vele kapcsolatban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:14 pm
bibortetu stranger12 napsugar jah.... mer nincs rajtad melltartó xd miért árulkodsz....... most már csak az hiányzik, hogy mindenkinek elmeséld, hogy mit csinálok a nyakkendővel redface Nem ciki szerintem. Csak annak kell hordani, akiét legyőzi a gravitáció vagy épp félig átlátszó felsőt visel. A nyakkendővel vajon mit csinálsz? twisted Mondjuk csak övre tudok gondolni vele kapcsolatban.a választ megtalálod a kerekes topicban xd (húúúúúú most nagon titokzatos voltam eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:18 pm
stranger12 bibortetu stranger12 napsugar jah.... mer nincs rajtad melltartó xd miért árulkodsz....... most már csak az hiányzik, hogy mindenkinek elmeséld, hogy mit csinálok a nyakkendővel redface Nem ciki szerintem. Csak annak kell hordani, akiét legyőzi a gravitáció vagy épp félig átlátszó felsőt visel. A nyakkendővel vajon mit csinálsz? twisted Mondjuk csak övre tudok gondolni vele kapcsolatban.a választ megtalálod a kerekes topicban xd (húúúúúú most nagon titokzatos voltam eek ) Megnéztem. blaugh (Drukkolok, hogy ne kelljen használnod. rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 12:21 pm
napsugar stranger12 napsugar jah.... mer nincs rajtad melltartó xd miért árulkodsz....... most már csak az hiányzik, hogy mindenkinek elmeséld, hogy mit csinálok a nyakkendővel redface uppsz.... igaz nem avatkozok az intim dolgaitokba sweatdrop Fantázia bekapcs................... eek mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|