|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:12 am
VioLLeta ]Goth bless[ VioLLeta yhm...do Ciebie to moze jutro albo pozniej..kogo innego mialam na mysli stare ale yhmm..jak masz domowy to dawaj jak mam zadryngnac ale zeby potem na mnie nie bylo he stare hmm...tylko ja nie wiem o czym gadac....ale ja chcialam z .... redface blaugh z panem Vykkiem? wink heart ... stare xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:12 am
Vykk ]Goth bless[ VioLLeta yhm...do Ciebie to moze jutro albo pozniej..kogo innego mialam na mysli stare ale yhmm..jak masz domowy to dawaj jak mam zadryngnac ale zeby potem na mnie nie bylo he stare hmm...tylko ja nie wiem o czym gadac....ale ja chcialam z .... redface blaugh z panem Vykkiem? wink heart ninja *nasluchuje tajniacko* blaugh yhm.........................*burak jestem burak*..ktos chce mnie zjesc? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:13 am
BeeWolf_san LP_PL hym...ja w takim razie mam grzechotnika blaugh ja bym to zbadał, jak grzechocze biggrin ... jajka mogły ci sie wysuszyć. Jeszcze tak sie nie stalo, wiec sie nie martw!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ VioLLeta ]Goth bless[ VioLLeta yhm...do Ciebie to moze jutro albo pozniej..kogo innego mialam na mysli stare ale yhmm..jak masz domowy to dawaj jak mam zadryngnac ale zeby potem na mnie nie bylo he stare hmm...tylko ja nie wiem o czym gadac....ale ja chcialam z .... redface blaugh z panem Vykkiem? wink heart ... stare xp sweatdrop redface redface redface redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta ]Goth bless[ VioLLeta yhm...do Ciebie to moze jutro albo pozniej..kogo innego mialam na mysli stare ale yhmm..jak masz domowy to dawaj jak mam zadryngnac ale zeby potem na mnie nie bylo he stare hmm...tylko ja nie wiem o czym gadac....ale ja chcialam z .... redface blaugh z panem Vykkiem? wink heart ... stare stare co to za minka stare crying ...znowu simlock xp crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:14 am
Addik Lethiel Addik *plesn bulgocze coraz bardziej i zaczyna rosnac .... rosnac ... * *oczy addika zalewaja sie na czarno a potem wycieka z nich czarny plyn ktory scieka powoli po blusce na podloge ... jednoczesnie jego cien staje sie coraz bladszy * O_o ... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!! gonk gonk gonk dosyc... *mdleje* *upada na podloge* *plesn wyrasta do 1m zastyga w gluta ... i dziwnie pulsuje zielonym swiatlem ... * *czarny plyn z oczu addika rozlal sie po podlodze i zaczyna twozyc krag z dziwnymi wzorkami wokolo niego jednoczesnie z oczu zamiast czarnego zaczyna wyplywac krew .... jego cien znikl ... * *ocknela sie* O_o fuuuuuuuuuuuj !!!! crying gonk crying *wskakooje na glowe Kage* Kage !! ratooooooj .. to peeeeeelza !! i poolsooje crying xd crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *pokazuje mu piekna przestrzen pod swoja dolna powieka oczka* a mi tu czolg jedzie i spiewa.. czego jeszcze?? gonk Patrzy w oko, piekny okaz, Czołgunikus brodavkowoos czyli po polksu czegoś w oku, czy to czołg nie wiem, ale pokazać mozesz ja ci też coś pokaże wink np: noge eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cicho bo sie wyda.... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Vykk ]Goth bless[ VioLLeta yhm...do Ciebie to moze jutro albo pozniej..kogo innego mialam na mysli stare ale yhmm..jak masz domowy to dawaj jak mam zadryngnac ale zeby potem na mnie nie bylo he stare hmm...tylko ja nie wiem o czym gadac....ale ja chcialam z .... redface blaugh z panem Vykkiem? wink heart ninja *nasluchuje tajniacko* blaugh yhm.........................*burak jestem burak*..ktos chce mnie zjesc? blaugh skosztowac na pewno ale nie zjesc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:16 am
O.o ... 4laugh whee witaj 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O kusza człowiek owoc, Konnichiwa Mirabell-ko. Dawnom cie nie widział,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta cicho bo sie wyda.... redface co sie wyda ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Addik Lethiel Addik *plesn bulgocze coraz bardziej i zaczyna rosnac .... rosnac ... * *oczy addika zalewaja sie na czarno a potem wycieka z nich czarny plyn ktory scieka powoli po blusce na podloge ... jednoczesnie jego cien staje sie coraz bladszy * O_o ... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!!!!! gonk gonk gonk dosyc... *mdleje* *upada na podloge* *plesn wyrasta do 1m zastyga w gluta ... i dziwnie pulsuje zielonym swiatlem ... * *czarny plyn z oczu addika rozlal sie po podlodze i zaczyna twozyc krag z dziwnymi wzorkami wokolo niego jednoczesnie z oczu zamiast czarnego zaczyna wyplywac krew .... jego cien znikl ... * *ocknela sie* O_o fuuuuuuuuuuuj !!!! crying gonk crying *wskakooje na glowe Kage* Kage !! ratooooooj .. to peeeeeelza !! i poolsooje crying xd crying gonk *krew z oczu wypelnia caly krag .... a po chwili z kregu wystrzeliwuje i utrzymywuje sie czarne swiatlo/bariera * *glut zbliza sie do leti i wyciaga do niej rece ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|