|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:58 am
]Goth bless[ VioLLeta aj aj Ludziska kochane ratujcie...ja chce sobie zadzwonic ale nie mam do kogo blaugh w sumie mam kogos juz tu na mysli by odsunac od kompa do sluchawki blaugh aaaj co ja bredzeeee stare stressed ..wariujee..eeh ciekawe przez co czy przez kogo stare a panienka zakochana? 3nodding heart eyhhm...ja tu nic nie mowie stare yyhhm..... a calkiem..mozliwe..Nie nie mozliwe xd ja nie mogee.. stressed aa pfuuuu...ale...czemu by nie? wiem za motalam xd VyQ: ciagne za wlosy bo lubie Twoje i juz sweatdrop aa uu jaka sugestia? a masz chwile by sie oderwac od tego pudla? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:58 am
Lethiel ]Goth bless[ Witam ponownie.. Czy ktos z was gra w jakies MMORPG? nu .... witaj Kagooś 4laugh xd *przytuuuuuuuuuuuul* Czesc Lethi whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:59 am
YumiTao M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd Uwazaj, zaraz na ciebie sie obrazi!!! Najlepiej nic nie gadac, wtedy sie wyjdzie najlepiej!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd witaj Yumi 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd rzuce tu cytatem... "nie ufam niczemu co krawi przez 5 dni i nie zdycha"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:00 am
Baliaur M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* tak a propos to wiesh eMka ze ja jestem strashna zapuszkowana konserwa.. tzn konserwatywna w niektoorych sprawach jestem .... tylko bez przesady.. faceta nie mozna karac za to ze jest facetem... Popieram!!! wink blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:00 am
]Goth bless[ Witam ponownie.. Czy ktos z was gra w jakies MMORPG? nie tak dawno w RO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:01 am
Ozzwald YumiTao M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd rzuce tu cytatem... "nie ufam niczemu co krawi przez 5 dni i nie zdycha" nie ufam niczemu co szcza na bialo i ma 21 palcow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc yumi ...* mowi powoli ... nieodrywajac wzroku od plesni *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd rzuce tu cytatem... "nie ufam niczemu co krawi przez 5 dni i nie zdycha" Czekaj to cytat z South Parku??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *jego oczy zmieniaja kolor na czarny i mowi powolnym { dziwnym } glosem * ale to jest takie ... piekne .... i mushe ... *plesn zbliza sie coraz bardziej i zaczyna bulgotac ... * *wyciaga reke w strone plesni .... * eek eek eek *skacze na niego przewracając go jak najdalej od pleśni* gonk ... feeeeeee !!! nie dotykaj bo sie jakimś świnstwem zarazish xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:02 am
VioLLeta ]Goth bless[ VioLLeta aj aj Ludziska kochane ratujcie...ja chce sobie zadzwonic ale nie mam do kogo blaugh w sumie mam kogos juz tu na mysli by odsunac od kompa do sluchawki blaugh aaaj co ja bredzeeee stare stressed ..wariujee..eeh ciekawe przez co czy przez kogo stare a panienka zakochana? 3nodding heart eyhhm...ja tu nic nie mowie stare yyhhm..... a calkiem..mozliwe..Nie nie mozliwe xd ja nie mogee.. stressed aa pfuuuu...ale...czemu by nie? wiem za motalam xd VyQ: ciagne za wlosy bo lubie Twoje i juz sweatdrop aa uu jaka sugestia? a masz chwile by sie oderwac od tego pudla? xp Ja mam! Ja mam! wybierz mnie! Wybierz mnie!!! *skacze do gory*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:02 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd wiele nie mam i zrobić tez durzo nie moge redface wiec moze tak gratis ze fajny jestem co ?? .... beewolf@o2.pl ... wyslij na @ wink ja ide jesc ugabuga mada.... jezus... hilfe ! gwaltu rety ! lol Bee Ty mnie przerazash xd ja tyz czekam na pewnego maial od 6 m-cy gonk poczekasz na niego jeszcze 3 miesiace, a potem co roku bedziesz wspominać dzień w ktorym doszedł :] ..no poka poka nie buj zaby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:03 am
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ Witam ponownie.. Czy ktos z was gra w jakies MMORPG? nu .... witaj Kagooś 4laugh xd *przytuuuuuuuuuuuul* Czesc Lethi whee 4laugh heart mruuuuuuuu 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 8:03 am
Baliaur Ozzwald YumiTao M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd rzuce tu cytatem... "nie ufam niczemu co krawi przez 5 dni i nie zdycha" nie ufam niczemu co szcza na bialo i ma 21 palcow stare ja sikam na kolorowo i mam 20 palców + anakonde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|