|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:51 am
aj aj Ludziska kochane ratujcie...ja chce sobie zadzwonic ale nie mam do kogo blaugh w sumie mam kogos juz tu na mysli by odsunac od kompa do sluchawki blaugh aaaj co ja bredzeeee stare stressed ..wariujee..eeh ciekawe przez co czy przez kogo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:52 am
M-Teen Baliaur M-Teen a moze ja do cholery nie chce dawac wam satysfakcji! >.< *tup noga* a moze wasze blaganie mnie nie obchodza! xp a moze bali wcale mnie nie znasz! i nie wies zjaka jestem! widac nie widzialas praedziwej cnotki chetnie zapraszam do k-ce na lekcje klasy II d xp xp xp *zamyka sie i siada na swoim fotelu, ćwiczy Am die Ode* wiem ze cie nie znam.. aole zachowujesh sie jak cnotka kochanie wink bo co? bo nie chce im pokazac swoich skarb�w *chiczocze pod nosem* no dajże spok�j stare domokun sweatdrop kto mowil ze ja kce?? sweatdrop xp tylko chodzio ten txt "z kim to ja sie zadaje" bosh gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam ponownie.. Czy ktos z was gra w jakies MMORPG?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur no widzish LP stchorzyl... hamstwo i drobnomieszczanstwo lol hey Fea Wiesz ja, ja znam musze byc milosierny wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:53 am
Addik Lethiel Addik *patry na plesn * uuu... wyyypasss .... xd *przechyla glowe w bok* nio nie wiem.. sweatdrop dla mnie to raczej przerashające O_o xd xd xd nom .... ale to sie rysza ... a raczej pelznie ... *hlup * o ... spadlo z sufitu .... yyyy eek .... to sie do nas zbliza ... to jest takie piekne ..... whee *powoli zaczyna isc w strone zielonej pelzajacej , przerazajacej plesni * O_o gonk ... *podnosi sie* *łapie go za rekaw* uu bleeee... nie dotykaj tego xp *ciagnie go do tylu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta aj aj Ludziska kochane ratujcie...ja chce sobie zadzwonic ale nie mam do kogo blaugh w sumie mam kogos juz tu na mysli by odsunac od kompa do sluchawki blaugh aaaj co ja bredzeeee stare stressed ..wariujee..eeh ciekawe przez co czy przez kogo stare ninja jakas suestia?? a po co ciagneisz mnei za wlosy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta aj aj Ludziska kochane ratujcie...ja chce sobie zadzwonic ale nie mam do kogo blaugh w sumie mam kogos juz tu na mysli by odsunac od kompa do sluchawki blaugh aaaj co ja bredzeeee stare stressed ..wariujee..eeh ciekawe przez co czy przez kogo stare yyy ... poco odrazu odsuwac od kompa .... skaype rulez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:54 am
a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta aj aj Ludziska kochane ratujcie...ja chce sobie zadzwonic ale nie mam do kogo blaugh w sumie mam kogos juz tu na mysli by odsunac od kompa do sluchawki blaugh aaaj co ja bredzeeee stare stressed ..wariujee..eeh ciekawe przez co czy przez kogo stare a panienka zakochana? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam ponownie.. Czy ktos z was gra w jakies MMORPG? nieeeeeeeeeeeee xd ninja mysl niekontrolawana ninja ninja leje na to nie ide na konkurs xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:55 am
]Goth bless[ Witam ponownie.. Czy ktos z was gra w jakies MMORPG? nu .... witaj Kagooś 4laugh xd *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:56 am
M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* Taka wlasnie jestes cos przeciwko tobie to od razu sie obrazasz, a jak ty na mnie gadalas?? Obrazalska!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:56 am
M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* ech....emcia chyba ma jakies napiecie przed miesiaczkowe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:58 am
M-Teen a ty sie SEBO nie odzywaj bo ciebie mam już sedrecznie DOSYĆ!!! scream do wszytkiego musisz sie wpieprzac, ciagle mylsisz ze jestes taki zabawny , a cos ci nie wychodzi MAM CIE DOŚC NIE ODZYWAJ SIE DO MNIE!!!!!!!!!! scream *wychodzi trzaskajac drzwiami* tak a propos to wiesh eMka ze ja jestem strashna zapuszkowana konserwa.. tzn konserwatywna w niektoorych sprawach jestem .... tylko bez przesady.. faceta nie mozna karac za to ze jest facetem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|