|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:44 am
a moze ja do cholery nie chce dawac wam satysfakcji! >.< *tup noga* a moze wasze blaganie mnie nie obchodza! xp a moze bali wcale mnie nie znasz! i nie wies zjaka jestem! widac nie widzialas praedziwej cnotki chetnie zapraszam do k-ce na lekcje klasy II d xp xp xp *zamyka sie i siada na swoim fotelu, ćwiczy Am die Ode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:45 am
Vykk hejka wszyskim wrocilem do was wink czesc ... a tak apropos ... na tych przywitaniach to se niezle golda mozna nabic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:45 am
Baliaur Kiray My ocenimy czy to bedzie przyjemnosc je zobaczyc blaugh *podchodzi do niego i funduje mu soczystego prawego sierpowego* ty mnie obrazal nie bedziesh *lup w zoladek z kolana* Oho, zaczyna sie, wiec powiem tylko : FIGHT!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:46 am
M-Teen a moze ja do cholery nie chce dawac wam satysfakcji! >.< *tup noga* a moze wasze blaganie mnie nie obchodza! xp a moze bali wcale mnie nie znasz! i nie wies zjaka jestem! widac nie widzialas praedziwej cnotki chetnie zapraszam do k-ce na lekcje klasy II d xp xp xp *zamyka sie i siada na swoim fotelu, ćwiczy Am die Ode* Luzik!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:47 am
Addik *patry na plesn * uuu... wyyypasss .... xd *przechyla glowe w bok* nio nie wiem.. sweatdrop dla mnie to raczej przerashające O_o xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:47 am
M-Teen a moze ja do cholery nie chce dawac wam satysfakcji! >.< *tup noga* a moze wasze blaganie mnie nie obchodza! xp a moze bali wcale mnie nie znasz! i nie wies zjaka jestem! widac nie widzialas praedziwej cnotki chetnie zapraszam do k-ce na lekcje klasy II d xp xp xp *zamyka sie i siada na swoim fotelu, ćwiczy Am die Ode* wiem ze cie nie znam.. aole zachowujesh sie jak cnotka kochanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:49 am
oo... nio witaj wink nie znam whee *przytuuuuuul* Lethi jestem 3nodding milo poznać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|