|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:37 am
Baliaur LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd wypowiedzial bym se alecosiq czuje ze dostane buta na twaz .. wiec sie zamkne .. stare *kladzie sie na srodku pokoju i wpatruje w peknieca sufitowe ... { plagiatuje ozza }*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:38 am
BeeWolf_san blaugh ja mam joz obiecanego litra xd a niedlugo dluugi weeekend Bee ja juz napisalam xd na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc xd a co wy macie do moich cyckow?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Baliaur LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd wypowiedzial bym se alecosiq czuje ze dostane buta na twaz .. wiec sie zamkne .. stare *kladzie sie na srodku pokoju i wpatruje w peknieca sufitowe ... { plagiatuje ozza }* *turlu turlu do niego* *leshu obok* *wyciaga lapke* tam na lewo jest pelzająca pleśń xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd wiele nie mam i zrobić tez durzo nie moge redface wiec moze tak gratis ze fajny jestem co ?? .... beewolf@o2.pl ... wyslij na @ wink ja ide jesc ugabuga mada....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:39 am
Lethiel VioLLeta heeeeeeeeeeeeeeeeeej ^^ *lapie za lapke i biega z nia* blaugh boszeeesz co ja wyprawiam stressed 4laugh a kto cie tam wie xd *biegnie za nią łapiąc po drodze Jas* whee trochę oszołomiona nową sytuacją łapie po drodze przechodzącą Shizukę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta addik jestessss? *rozglada sie* stare wrocilam ^^ a no jestem .... to co z ta pizza question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf_san blaugh ja mam joz obiecanego litra xd a niedlugo dluugi weeekend Bee ja juz napisalam xd na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc xd a co wy macie do moich cyckow?? xp My ocenimy czy to bedzie przyjemnosc je zobaczyc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:40 am
hejka wszyskim wrocilem do was wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:40 am
BeeWolf_san Baliaur LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd wiele nie mam i zrobić tez durzo nie moge redface wiec moze tak gratis ze fajny jestem co ?? .... beewolf@o2.pl ... wyslij na @ wink ja ide jesc ugabuga mada.... jezus... hilfe ! gwaltu rety ! lol Bee Ty mnie przerazash xd ja tyz czekam na pewnego maial od 6 m-cy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:41 am
Vykk hejka wszyskim wrocilem do was wink Yo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Addik Baliaur LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd wypowiedzial bym se alecosiq czuje ze dostane buta na twaz .. wiec sie zamkne .. stare *kladzie sie na srodku pokoju i wpatruje w peknieca sufitowe ... { plagiatuje ozza }* *turlu turlu do niego* *leshu obok* *wyciaga lapke* tam na lewo jest pelzająca pleśń xp xd *patry na plesn * uuu... wyyypasss .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik VioLLeta addik jestessss? *rozglada sie* stare wrocilam ^^ a no jestem .... to co z ta pizza question xd no czekam na zdjecie ^^ na poczte nie przyszlo jeszcze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:42 am
Kiray My ocenimy czy to bedzie przyjemnosc je zobaczyc blaugh *podchodzi do niego i funduje mu soczystego prawego sierpowego* ty mnie obrazal nie bedziesh *lup w zoladek z kolana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:42 am
Jaswinder Lethiel VioLLeta heeeeeeeeeeeeeeeeeej ^^ *lapie za lapke i biega z nia* blaugh boszeeesz co ja wyprawiam stressed 4laugh a kto cie tam wie xd *biegnie za nią łapiąc po drodze Jas* whee trochę oszołomiona nową sytuacją łapie po drodze przechodzącą Shizukę yay 4laugh xd witaj Vykkoś 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|