|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:28 am
LP_PL Baliaur M-Teen stare z kim ja sie zadaje xp bosh dziewczyno ty nie wiesh jak mezczyzna wyglada?? i jak sie zachowuje??? to ja nie wiem co ty w noc poslubna robic bedziesh xd Hehe, dobre!!! I daje do zastanowienia!!! wink blaugh bo ona sie dziwnie zachowuje.... chyba nam kolezanke uswiadomic 3ba xd bo na biologi wagarowala.. albo spala xd Bee no wiesh ale skoro nasha M-ka taka cnotka to pewnie dopiero po slubie xd wink >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:28 am
Kiray Czesc wszystkim Wyczulem ze o piersiach gadacie wiec szybko przylecialem xd eme.. tja xd witaj razz *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:29 am
BeeWolf_san Lethiel witaj bee 4laugh *tulu tulu wilczka* xd whee xd Cześc Widze ze sie cieszysz iż jestem, ja też sie ciesze redface a to co to sa klucze teges majonez., klucze ?? :> mhm.. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:30 am
Addik tyle ile o tobie wiem to mi wystarcza ... a wiem o tobie troszke wiecej nish nic ale trochw mniej nish cos xp Czyli wiesz tyle ile trzeba bym ja był bezpieczny a ty zebys nie sprzedawał informacji MOSADOWI. Bal - widze, ze jezyczek ci sie wyostrzył co biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:31 am
Kiray Czesc wszystkim Wyczulem ze o piersiach gadacie wiec szybko przylecialem xd nom ... nie zupelnie ... bo opruczrozmowy ktura zaraz sie skonczy ... to nawet niezobaczymy kurczecych ... a co dopiero jakies wypas biusty ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:31 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel witaj bee 4laugh *tulu tulu wilczka* xd whee xd Cześc Widze ze sie cieszysz iż jestem, ja też sie ciesze redface a to co to sa klucze teges majonez., klucze ?? :> mhm.. xd xd xd Wiem, że mi nie wierzysz bo sam nie wierze ale to prawda xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:32 am
Bee kotecku ja taka zawsze bylam.. tylko czasem go za kraty wstawiam domokun wink
bo przez niego czasem mi sie oberwalo... i pare osob sie na mnie za moja beszczelnosc obrazilo xd domokun
ale co tam raz sie zyje
to chlup w ten glupi dziub xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:33 am
Addik Kiray Czesc wszystkim Wyczulem ze o piersiach gadacie wiec szybko przylecialem xd nom ... nie zupelnie ... bo opruczrozmowy ktura zaraz sie skonczy ... to nawet niezobaczymy kurczecych ... a co dopiero jakies wypas biusty ... sweatdrop crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur LP_PL Baliaur M-Teen stare z kim ja sie zadaje xp bosh dziewczyno ty nie wiesh jak mezczyzna wyglada?? i jak sie zachowuje??? to ja nie wiem co ty w noc poslubna robic bedziesh xd Hehe, dobre!!! I daje do zastanowienia!!! wink blaugh bo ona sie dziwnie zachowuje.... chyba nam kolezanke uswiadomic 3ba xd bo na biologi wagarowala.. albo spala xd Bee no wiesh ale skoro nasha M-ka taka cnotka to pewnie dopiero po slubie xd wink >To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Lethiel witaj bee 4laugh *tulu tulu wilczka* xd whee xd Cześc Widze ze sie cieszysz iż jestem, ja też sie ciesze redface a to co to sa klucze teges majonez., klucze ?? :> mhm.. xd xd xd Wiem, że mi nie wierzysz bo sam nie wierze ale to prawda xd domokun xd xd xd dobra powiedzmy ze wieshu xd *odsoowa sie od Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:34 am
Baliaur Bee kotecku ja taka zawsze bylam.. tylko czasem go za kraty wstawiam domokun wink bo przez niego czasem mi sie oberwalo... i pare osob sie na mnie za moja beszczelnosc obrazilo xd domokun ale co tam raz sie zyje to chlup w ten glupi dziub xd A no to go nie chowaj wporzo jest wink . chlupac to moze wieczorem wink .... O Wać an PL_PL dobrze prawi pokasz cycki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:35 am
LP_PL To ty nam pokaz piersi!!! Bo sama wiesz, ze M-Teen nie pokaze!!! blaugh wink na przyjemnosc 3ba sobie zasluzyc blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:36 am
addik jestessss? *rozglada sie* stare wrocilam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:36 am
BeeWolf_san Baliaur Bee kotecku ja taka zawsze bylam.. tylko czasem go za kraty wstawiam domokun wink bo przez niego czasem mi sie oberwalo... i pare osob sie na mnie za moja beszczelnosc obrazilo xd domokun ale co tam raz sie zyje to chlup w ten glupi dziub xd A no to go nie chowaj wporzo jest wink . chlupac to moze wieczorem wink .... O Wać an PL_PL dobrze prawi pokasz cycki. Wstydze sie...... redface Oniesmielasz mnie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:37 am
VioLLeta addik jestessss? *rozglada sie* stare wrocilam ^^ witaj spowrotem whee *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|